Nu solliciteren

Creatieve en gedreven Multimedia Vormgever gezocht

Functie Multimedia Vormgeving en concepting
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf gelooft in een wereld waarin kinderen in staat zijn om hun potentie te maximaliseren, en vrienden te worden met zichzelf. We helpen ze overtuigd te raken van hun latent vermogen, de durf om groter te dromen, en architect te worden van hun eigen toekomst.

Hoe we dit doen? We ontwikkelen onder andere educatieve programma’s en animatie’s voor deze doelgroep. Ons hoofdproduct heet PowerUp. Een lesprogramma gericht op kinderen van 10 tot 12 jaar, waarin kinderen leren over de werking van hun hersenen, hun mindset en hoe ze deze scherper kunnen krijgen. Alles om henzelf te ontwikkelen.

Wij geloven dat een mooi verhaal wordt versterkt door het visuele element. Of dit nu de website is, folders of brochures. Maar je hebt alle vrijheid om met je eigen input en ideeën te komen. Samen met jou willen wij van dit bedrijf een visueel krachtig merk maken.

Vormgeving op alle vlakken Jouw taak wordt het ondersteunen van onze Multimedia Vormgever. De wereld van dit bedrijf is volop in ontwikkeling en productie, en we hebben jouw creativiteit nodig. Je zult je gaan bezighouden met het meedenken over de visuele stijl van de wereld en media uitingen, daarnaast zul je actief meedraaien in het ontwerp hiervan. In samenwerking met de Multimedia Vormgever zul je diverse grafische producten opleveren, zoals promotionele flyers, digitale Prezi slides en brochures.

We bieden een ontzettend leuke, creatieve omgeving aan, waarbij volop ruimte is voor je eigen input en ontwikkeling. Daarnaast zijn we niet vies van een potje tafeltennis en houden we er leuke borrel op na (zo nu en dan!) Een goed gevoel voor humor, en natuurlijk gezond verstand zijn absoluut vereist!

Graag horen we van je, en wellicht kun je binnenkort bij ons aan de slag.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

PowerUp Universe

Bij PowerUp Universe geloven we in een wereld waarin kinderen in staat zijn om hun (leer)potentieel te maximaliseren, en vrienden te worden met zichzelf.
We helpen ze overtuigd te raken van hun (latent) vermogen, de durf om groter te dromen, en architect te worden van hun eigen toekomst.

Om hen hierbij te helpen biedt PowerUp Universe een universum aan programma’s en producten, gericht op:

- Het maximaliseren van de leer efficiëntie.
- Het verminderen van de stressgevoeligheid.
- De ontwikkeling van compassie voor zichzelf en anderen.
- Het vergroten van de weerbaarheid en het zelfvertrouwen.

We bereiken dit in 3 stappen.

- Inzicht leidt tot begrip.
- Begrip resulteert in overtuiging.
- Overtuiging leidt tot verandering.

De kern van onze producten is ons lesprogramma PowerUpYou™. Een revolutionair programma, gericht op breinkennis, mindset, mindfulness en compassie en leerstrategieën. Het resultaat is blijvende verandering door het realiseren van nieuwe inzichten, vaardigheden en overtuigingen. . Een revolutionair programma, gericht op breinkennis, mindset, mindfulness en compassie en leerstrategieën. Het resultaat is blijvende verandering door het realiseren van nieuwe inzichten, vaardigheden en overtuigingen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022