Nu solliciteren

Sales stage! HBO | Utrecht - Amsterdam

Functie Sales stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Op basis van een werkweek van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je leren?

Jij wordt deel van het sales team en samen met hen streef jij naar het behalen van onze ambitieuze doelen! Tijdens je stage leer je hoe je echt impact kan maken bij onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn erg divers en wisselen van grote corporates tot kleine start-ups. Je leert hoe je de wensen en behoeften van de opdrachtgever kan achterhalen, hoe je de opdrachtgevers het best kan adviseren, welke gesprekstechnieken je op welke momenten kan toepassen en wat er allemaal bij komt kijken om een enthousiasmerende en overtuigende sales pitch te maken.

Hiernaast kom je terecht in een snelgroeiende scale-up. Bij dit bedrijf werken we agile en zijn we dagelijks bezig met het uitproberen van nieuwe dingen middels experimenten, het opzetten van nieuwe projecten en het verbeteren van ons product en dienst. Het sales team is continu bezig met het salesproces te verbeteren en hierin kan jij een waardevolle bijdrage leveren! Samen met het team volg je workshops en voer je experimenten uit, om met deze nieuwe kennis het proces te blijven verbeteren. Heb je een goed idee? Goed! We horen het graag.

Werkzaamheden

Hoe ziet jouw stage in het sales team eruit?

Dat bepaal je zelf! Samen kijken we waar jouw interesses en affiniteit ligt, zodat jij het meeste uit je stage kan halen. Het bellen van potentiële nieuwe opdrachtgevers is een vast onderdeel van jouw stage, maar daarnaast is er alle ruimte om aan de slag te gaan met onderdelen van het sales proces die jij interessant vindt en jezelf in wil ontwikkelen. Als stagiair(e) ben je bij ons een volwaardig teamlid. Er is weinig hiërarchie en de lijntjes dit bedrijf zijn super kort.

Er wordt binnen dit bedrijf nauw samengewerkt tussen alle teams. Het marketing team werkt elke dag hard voor het informeren en enthousiasmeren van potentiële nieuwe opdrachtgevers. Vervolgens zijn jullie aan de beurt, het sales team! Jullie bellen de potentiële nieuwe opdrachtgever om hen enthousiast te maken over dit bedrijf en hen te overtuigen om met dit bedrijf te gaan samenwerken. Is het een deal? Dan komt ons Customer Success team in actie. Zij zorgen voor een goede onboarding en de benodigde services tijdens hun dit bedrijf ervaring. Zo zorgen we samen voor de groei van dit bedrijf!

Gewenste profiel

Klinkt goed? Dan hebben we deze kennis en kwaliteiten van jou nodig!

Inmiddels zijn ruim 35 dit bedrijfers in Nederland, België en Ierland het verschil aan het maken. Als dit bedrijfer ben je onderdeel van dit fanatieke team, maar ben je wel je eigen aanvoerder.

Wat bieden wij

En… wat zit er nog meer voor jou in?

Bij dit bedrijf krijg je de kans om jezelf door te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt en is er een mooie balans tussen zelfstandig werken en teamwork. Je werkt met gedreven, leuke en behulpzame collega’s, die allemaal een positieve verandering willen brengen in de freelance markt. Verder:

###Ben je enthousiast en wil je dit avontuur aan gaan?###

Solliciteer dan voor 1 augustus en laat je gegevens achter! Nog vragen? Ik help je graag verder! 035 7370 352 - Lorena@Jellow.nl

Jellow

Some are grey, but you are Jellow!

Wij bieden meer dan 50.000 freelancers en ruim 4.000 opdrachtgevers een platform waar zij gemakkelijk en snel met elkaar in contact kunnen komen. Zonder hoge marges en tussenpersonen. Lekker transparant en wel zo fatsoenlijk. Jij kunt onderdeel worden van deze te gekke scale up waarin we dagelijks nieuwe dingen uitproberen en experimenteren onze middle name is.

Hou je van korte lijnen, werken in een dynamisch bedrijf en past de term work hard play hard jou als geen ander? Dan ben jij net zo Jellow als dat wij zijn en zoeken wij jou!

Wil jij samen met ons de freelancemarkt eens even goed op z’n kop blijven zetten?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022