Stageplaats beschikbaar Projectmanagement & Events

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Studeer jij Event Management, Marketing, Communicatie, Commerciële Economie, Small business & Retail of een vergelijkbare studie (MBO/HBO/WO) en ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats? Dan heeft promotiebureau dit bedrijf dé ideale stageplek voor je!

Promotiebureau dit bedrijf is op zoek naar een sociale, actieve en ondernemende stagiair(e).

Wij zijn een fieldmarketing bureau met ruim 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van sampling- en promotiecampagnes, invulling van winkeldemonstraties en de inzet van hostesses. Promotiebureau dit bedrijf levert full-service van eerste concept tot en met uitvoering. Dus niet alleen de promotieteams, maar ook alle toebehoren voor succesvolle outdoor-sampling en instore demonstraties. Promotiebureau dit bedrijf zet daarvoor alleen haar eigen állerbeste fieldworkers, promotors, demonstrateurs, merchandisers en hostesses in, verspreid over heel Nederland.

Tijdens je stage zal je het project management team gaan ondersteunen. Op dit moment bestaat het project management team uit 6 project managers (PM’s). Deze zijn van A tot Z betrokken bij de uitvoering van de promotie acties. Denk hierbij aan: kleding, locaties, materialen, personeel, kosten, account management, rapportages, etc. Jouw werkzaamheden zullen dan voornamelijk bestaan uit:

Werkzaamheden

  • Kleding- en materialenvoorstellen maken welke aansluiten op het merk; -Binnenkomende materialen checken en vervolgens ook materialen checken wanneer ze naar een locatie worden gestuurd;
  • Leerstraat voor de promotors per actie maken;
  • Zorgen dat de juiste promotors op de juiste acties staan;
  • Rapportages controleren welke gedurende de actiedag door de promotors worden opgestuurd;
  • Resultaten opvragen na afloop van de promotieacties. Deze resultaten ga je verwerken in een rapportage
  • Één dag per week zal jij je bezig houden met de uitbetaling van de promotors;
  • Overige Ad-hoc werkzaamheden rondom het projectmanagement

Gewenste profiel

Event Management, Marketing, Communicatie, Commerciële Economie, Small business & Retail of een vergelijkbare studie (MBO/HBO/WO)

Ervaring met promotiewerk is een grote pré, maar geen must.

Je bent minimaal ± 15 weken beschikbaar.

Wat bieden wij

  • Een mee-werk-stage waarin veel kan worden geleerd in een goede werkomgeving. Je kunt zoveel leren als je zelf wilt. Hoe sneller je groeit, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. Wij bieden een markt

En als kers op de taart zullen wij bij tevredenheid de mogelijkheid geven om jou één of meerdere projecten zelf uit te laten voeren. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren projectmanager.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Monsterscore

Monsterscore

Promotiebureau Monsterscore is een fieldmarketing bureau met ruim 10 jaar ervaring, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van sampling- en promotiecampagnes, invulling van winkeldemonstraties en de inzet van hostesses. Promotiebureau Monsterscore levert full-service van eerste concept tot en met uitvoering. Dus niet alleen de promotieteams, maar ook alle toebehoren voor succesvolle outdoor-sampling en instore demonstraties. Promotiebureau Monsterscore zet daarvoor alleen haar eigen állerbeste fieldworkers, promotors, demonstrateurs, merchandisers en hostesses in, verspreid over heel Nederland.