Nu solliciteren

! Uitdagende HBO stage ! recruitment !, stadshart Amstelveen

Functie Recruiter
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amstelveen
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg, afhankelijk van uren en weken.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je een stage in een innovatief en internationaal groeiend bedrijf? Vind je het leuk om richting te geven en te laten zien wat je kunt op het gebied van Recruitment? Dan is dit je kans. Vanwege de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een MBO+ / HBO stagaire op het gebied van recruitment voor de Nederlandse en Europese markt. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist. De beheersing van de Duitse taal is een pré.

Werkzaamheden

Je krijgt van ons vrijwel carte blanche om in alle vrijheid recruitment vorm te geven en verder uit te bouwen. Je gaat werven voor een breed palet aan posities binnen IT Consultancy. Zo kan je bijvoorbeeld gaan recruiten. Als stagaire ben je mede verantwoordelijk voor het recruitmentproces o.a. vacature-intake tot aan de handtekening end-to-end. Ook mag je jouw creativiteit loslaten op topics als abeidsmarktcommunicatie, onboarding, een referral-programma etc. etc.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Vrij makkelijk: mail, bel of app info@innskill.com op Tel: 0206699232, 0625300057, als je vragen hebt of om aan te geven dat je interesse hebt. Zoeken we samen naar een passend vervolg. Tot snel!

INNSKILL

INNSKILL is The next-generation global technology company that helps enterprises reimagine their businesses for the digital age. Our consulting, technology and outsourcing services have a world-renowned management philosophy, a strong culture of invention and risk-taking, and a relentless focus on customer relationships. - Since 2016

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022