Nu solliciteren

Uitdagend MBO en HBO productie/redactie/AV stageplaatsen beschikbaar!

Functie Productie, redactie en AV
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Almere
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je krijgt tijdens deze stage een unieke kans om productioneel, redactioneel of AV technisch mee te helpen bij het maken van verschillende televisieprogramma’s voor diverse commerciële omroepen. Dit bedrijf is een kleinschalig bedrijf, waardoor je de kans krijgt om verantwoordelijkheden naar je toe te trekken gedurende de stageperiode.

Werkzaamheden

Als stagiair bij dit bedrijf maak je deel uit van een divers en creatief team. Je houdt je voornamelijk bezig met productionele of redactioneel of AV werkzaamheden voor de programma’s, zowel op kantoor als op draaidagen. Je assisteert het team en begeleidt de gasten. Ook maak je callsheets en ondersteun je de producer waar nodig. Als redactie-assistent behoort ook research (van kandidaten) tot je werkzaamheden.

Je ondersteunt dus het productieproces op alle fronten!

Gewenste profiel

Herken jij jezelf in dit profiel?

je kan reageren via sollicatie@stokviscontent.nl

Stokvis content

Stokvis Content is in ruim twaalf jaar uitgegroeid tot een succesvol productiehuis, waarbij met veel passie content in verschillende vormen wordt geproduceerd: televisieprogramma’s voor publieke en commerciële omroepen (inclusief Videoland), branded content, roadshows, commercials en sociale media en online/Youtube content. De rode draad hierin is dat we verhalen vertellen, inspireren en in beweging zetten.

De Grote Tuinverbouwing (SBS6), Lodewijks Groene Geluk (RTL4), De Grote Huisverbouwing (SBS6), Van Woonvilla naar Droomvilla (RTL4), BBQ Battle (RTL4) en Lodewijks Droomtuinen (RTL4) zijn voorbeelden van non-spot programma’s die we in nauwe samenwerking met onze partners maken. Ook zijn wij sinds dit jaar met trots verantwoordelijk voor de nieuwe programma’s How To Get Noticed (RTLZ), Werners Garage (Veronica) en De Bourgondiërs (RTL4) en zal onze nieuwe productie ‘Het Goede Buitenleven’ binnenkort te bewonderen zijn op RTL4. Tot slot zijn we momenteel bezig met het opzetten van de campagne voor de World Police & Fire Games met ambassadeur Ellie Lust. Voor maximale impact worden vanzelfsprekend tal van sociale media kanalen ingezet.

Verder zijn we er trots op dat we samen met Prof. mr Pieter van Vollenhoven een bijzonder Omroep MAX natuurprogramma maken, Professors op Pad. Met Hans Dorrestijn, schrijver / cabaretier, produceren we een serie voor NPO2, Alleen op een Eiland, waarbij we natuur en taalkunst met elkaar verbinden. Toegevoegd aan deze reeks is de podcast serie Kerst met Dorrestijn. En we mogen het succesvolle Baardmannetjes niet vergeten, dit programma wordt niet alleen bekeken door vogelspotters, maar door een breed publiek, van jong tot oud. Voor de Publieke Omroep is Stokvis Content ook producent van Je Ouders in de Lik (AVROTROS) en In Het Ziekenhuis (NTR).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022