Nu solliciteren

Online marketing stage HBO (meewerk én afstudeer) in Eindhoven!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie EINDHOVEN
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een HBO-studie in de richting van (Online) Marketing? Ben jij op zoek naar een stage waar je veel kan leren door zelf te doen? Wil je meedenken hoe je een nieuwe online propositie in de markt kan zetten? Lees dan snel verder.

… is dé landelijke financieel adviseur die Nederlanders helpt besparen op lopende hypotheken en leningen. Besparingen van duizenden euro’s voor onze klanten zijn ons niet vreemd. Wij worden ontzettend blij van onze klanten helpen met besparen. En met een beoordeling van een 9,4 uit meer dan duizend reviews worden onze klanten gelukkig ook blij van ons werk.

… doorgaat op dit moment een digitale transformatie. Dit houdt in dat we bezig zijn met een nieuwe branding en online positionering, we een compleet nieuwe website gaan ontwikkelen en op zoek gaan naar de meest optimale kanalen om online leads te genereren.

Dit proces vangt ongeveer tegelijk aan met de start van de stage in februari 2022, hierdoor kan je meteen vanaf het begin meedenken en uitvoeren. Lijkt het jou leuk om actief deel te nemen aan de start van dit proces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb je interesse in deze stageplek? Neem dan contact op met tije@oversluiten.nl en stuur je cv en motivatie door.

Oversluiten.nl

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022