Nu solliciteren

Per direct marketing stagiaire gezocht in Amsterdam!

Functie Marketing stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een allround marketing stagiaire, die een ster is in het schrijven van wervende marketingteksten en het bedenken en ontwerpen van pakkende on- en offline campagnes! Ben jij degene die van onze (nieuwe)concepten de mooiste brands gaat maken? Heb je affiniteit me de horeca? Lees dan snel verder!

Ons bedrijf is een horecagroep gevestigd in Amsterdam met een breed en snel groeiend portfolio op triple-A locaties in Amsterdam. Ons huidige portfolio bevat horecaconcepten als restaurants, nachtclubs, cafés en ho(s)tels. Het bieden van uitstekende service, beleving en een hoog kwaliteitsniveau zijn de belangrijkste kernwaarden voor dit bedrijf. Vanuit het hoofdkantoor worden alle brands aangestuurd waar jij zal komen te werken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Klinkt dit helemaal als een stage voor jou? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar hr@rb-horeca.com of bel met 06-5224855

RB Horeca

RB-Horeca is een horeca groep gevestigd in Amsterdam, met een breed en snel groeiend portfolio op triple-A locaties in Amsterdam. Ons huidige portfolio bevat horeca concepten als restaurants, nachtclubs, cafés en ho(s)tels. Het bieden van uitstekende service, beleving en een hoog kwaliteitsniveau zijn de belangrijkste kernwaarden voor RB Horeca.

RB Horeca is in 2012 opgericht door Roberto Barsoum. Sindsdien is de groep hard gegroeid met maar liefst 13 zaken in het centrum van Amsterdam. De originelen concepten zorgen ervoor dat er voor elke doelgroep een passende zaak is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022