Nu solliciteren

Uitdagende online marketing stage SEO/SEA in Den Bosch

Functie Stagiair Online marketing
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Bosch
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij affiniteit met (online) marketing en ben je op zoek naar een leerzame en leuke stage bij een informeel bedrijf in centrum Den Bosch? Dan is dit bedrijf iets voor jou.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

De Klantenmachine

Ieder bedrijf wil nieuwe klanten. Vanuit deze gedachte is De Klantenmachine een aantal jaar geleden ontstaan. Wij brengen onze klanten elke dag online succes en genereren daarmee nieuwe klanten voor hen. De huidige generatie zoekt op een andere manier dan vroeger en De Klantenmachine speelt graag in op deze trend. Wij weten hoe we deze generatie het best kunnen bereiken.

Wij gaan voor duurzame samenwerkingen met onze klanten, we koesteren het wederzijdse vertrouwen en halen veel plezier en energie uit onze langdurige partnerships.

De Klantenmachine is een bedrijf waar ervaring en expertise wordt gecombineerd met de frisse blik van onze young professionals. We worden elke dag opnieuw uitgedaagd om het beste resultaat voor neer te zetten. Met onze gedrevenheid en flexibiliteit spelen we snel in op nieuwe ontwikkelingen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022