Nu solliciteren

Kleurrijke stage voor student online marketing

Functie Online marketeer stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Lunteren
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je vergoeding in overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is apart. Geen standaard bedrijf. Dat vind je terug in wie we zijn, voor wie we werken en onze locatie. Op landgoed ‘Hoeve Nieuw Batelaar’ werken we dagelijks aan nieuwe projecten. Business Development zit in ons bloed. Wij willen niet opscheppen, maar wij hebben heel wat stagiairs van ons teruggezien op topfuncties. Misschien ben jij de volgende waar voor wij als stepping stone voor kunnen dienen aan het begin van je carrière.

Met ons team hebben wij heel wat formules bedacht én in de markt gezet. Om er enkele te noemen; De Klussenier, …, CijferAdvies, …, WensTaartje. Nu werken wij aan de optimalisatie van enkele formules, waar in jij een waardevolle toevoeging kan zijn voor ons team.

Wat ga je zoal doen

We kunnen de bekende lijst wel opsommen, maar iedere dag is hier anders. We vervelen ons geen moment omdat we steeds met uitdagende projecten bezig zijn. We willen nu eenmaal het beste voor onszelf en voor onze klanten, maar wel op een relaxte en gedreven manier. Wij geven je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en een professionele begeleiding.

Het geeft bij ons niet als je eigenwijs, ambitieus, en vol humor door het leven gaat. Wij houden van het woord functioneel, maar leggen het accent wel op de eerste drie letters van ‘functioneel’ in de samenwerking met elkaar.

Je zult best al heel wat vacatures hebben bekeken, maar als dit je aanspreekt, bel voor een kennismaking. En mocht je overwegen om bij ons je stage te komen doorbrengen, dan staat je nog wel een uitdaging te wachten. Openbaar vervoer naar onze locatie is niet jofel, al hebben we wel een goede oplossing daarvoor.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bel naar Adriaan Koppens of Mylène, 06-21594994 / 06-57574981 voor een kennismaking, of stuur een mailtje naar mylene\@auroraecommerce.nl.

We zien uit naar je reactie! Verras ons maar!

Aurora E-commerce B.V.

Aurora E-commerce houdt zich bezig met het opzetten en uitbouwen van webshops in een bijzonder segment. Dit jaar zijn er 2 nieuwe webshops van start. Daar kun jij als online marketeer student een mooie bijdrage aan leveren. Merkbouw, online marketing, social media en PR zijn onderwerpen waar jij een stevig deuntje in mee kunt praten.
We vieren successen als team en dat is op je CV straks te zien.
Verras mij maar met je sollicitatie en bel naar Adriaan Koppens 0621594994 of naar Mylène op 06-57574981. Niet morgen, maar nu! Wij kunnen dan ons geheim aan je verklappen om welke projecten het gaat.
Spannend? Voor ons in ieder geval wel.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022