Nu solliciteren

Online marketing stage (HBO) - september 2022 - Harderwijk

Functie Digital marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Harderwijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hé toekomstig online marketeer, klaar om nieuwe vaardigheden te leren?

Zo ja, dan kun je in september 2022 starten met je stage bij DAYLEE en je kennis ontwikkelen op online marketing gebied. 

Relevante online communicatie

Steeds meer websites en webshops willen relevanter communiceren met hun klanten om zo de online conversie te verhogen. Wij helpen hun hierbij door het creëren van persoonlijke customer journeys. Binnen elke fase van de customer journey wordt de bezoeker anders aangesproken. Zowel in online advertising, als op de website, als in de e-mails. Dit doen we door databronnen aan elkaar te koppelen met behulp van een data management platform (Datatrics), dat we succesvol inzetten bij onze klanten zoals bijvoorbeeld: Diergaarde Blijdorp, Strong Viking, Fatboy, Fletcher Hotels en Watchdiscounter. 

Wil jij meer leren over (gepersonaliseerde) communicatie? Kom dan stage lopen bij DAYLEE.

Wat je gaat doen / leren

Enkele onderwerpen waar jij meer over gaat leren tijdens je stage en ons bij gaat helpen zijn:

Wat we van je vragen?

Wat je daarvoor terug krijgt?

We kunnen je dus alles leren op het gebied van online. En dat gaan we zéker doen. 

Kun je niet wachten om stage te lopen bij DAYLEE? We ontvangen graag jouw cv en wie je bent. Dit mag je sturen naar … of klik hieronder op de 'Solliciteer nu' button.

Is deze stage niks voor jou?

Neem een kijkje op … voor onze andere stage vacatures

Kijk voor meer info op onze website of bel/whatsapp ons op 0648501244

DAYLEE Digital

Data en marketing, daar draait het om bij DAYLEE. Wij zijn een online marketing bureau die blij worden van data, personalisatie, marketing automation en relevante communicatie. Wij zijn net even anders dan andere online marketing bureaus.

We zijn namelijk geen breed online marketing bureau, maar gespecialiseerd in personalisatie met behulp van data.

Dit doen we bewust want wij geloven in specialisatie en focus om dagelijks (daylee 😉) beter te worden en zo het beste resultaat voor jou te behalen.

Wij streven ernaar om iedere websitebezoeker een persoonlijke en prettige ervaring te bieden op e-commerce-, leisure- en travel websites. Dit realiseren wij door online personalisatie toe te passen met behulp van het Datatrics CDP. Een data-gedreven methode om de conversie en klantloyaliteit te verhogen.

- Focus op online personalisatie
- Datatrics Gold partner
- Raptor CDP partner
- Focus op conversie optimalisatie en retentie verhogen
- Focus op data slim inzetten zodat je meer waarde uit je eigen data haalt

Hoe helpen wij onze klanten?

DAYLEE helpt bedrijven met het verhogen van de conversie en klantloyaliteit door aan de slag te gaan met online personalisatie en optimalisatie. Dit doen we door databronnen te koppelen, 360 graden profielen op te bouwen en vervolgens te werken met customer journeys, dynamische en persoonlijke content, online persuasion technieken en segmentatie. Zowel op de website / webshop als in e-mail en online ads.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een customer data platform (Datatrics en Raptor). Hiermee kunnen we de meest relevante content op het juiste moment aan de juiste klant laten zien. Dit zorgt voor relevantere communicatie en een verhoging van de conversie en een verbetering van de klantervaring.

Waar we in geloven?

We geloven in 'always be learning'. De ontwikkelingen online gaan snel en daarom besteden we veel tijd aan de ontwikkeling en het kennisniveau van ons team. Denk aan interne kennisoverdracht, cursussen / webinars volgen, congressen bezoeken en persoonlijke ontwikkeling. Als stagiair ben je onderdeel van het team en geldt voor jou hetzelfde.

Voor wie we werken
We werken o.a. voor: Diergaarde Blijdorp, Strong Viking, Watchdiscounter, Fatboy, Boekenvoordeel, Fletcher hotels en Yumeko.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022