Nu solliciteren

Stage marketing, sales & communicatie!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Enschede
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor dit bedrijf onder andere bezig houden met interactie met de doelgroep op alle kanalen, het maken van leaflets, posters, flyers en andere huisstijl onderdelen en het schrijven en plaatsen van content op de website.

Je gaat je voor dit bedrijf ook bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties en daarnaast beheer en andere content creëren op verschillende kanalen zoals Instagram, Facebook & Linkedin.

Naast het uitvoeren van marketing/communicatie gerelateerde werkzaamheden mag je je ook bezig gaan houden met het opzetten van campagnes. Je wordt nauw betrokken bij de lopende campagnes en je wordt in besprekingen meegenomen om zo te kijken welke campagnes er voor de komende periode nog kunnen worden opgezet.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Butlon B.V.

Butlon Boodschappen

Voor 12 uur besteld de volgende dag bezorgd! Bespaar niet alleen tijd, maar ook geld bij het bestellen van boodschappen bij Butlon. Je dagelijkse boodschappen zijn gemakkelijk te bestellen via onze website of de app. Deze aspecten gecombineerd met afwisselende maand- en week aanbiedingen maken Butlon zo uniek!

Butlon Maaltijdbezorging

Butlon Maaltijdbezorging is het nieuwe online eten bestelplatform waar je eenvoudig en snel je eten kunt bestellen. Onze missie is om de ondernemer weer baas te laten zijn binnen zijn eigen bedrijf. Dit bereiken we door samenwerking en veel toespraak van het restaurant. De aangesloten restaurants bevinden zich door heel Nederland en dus misschien ook wel bij jou in de buurt! Voor je het weet staat de bezorger voor je deur met een heerlijk warme maaltijd, eet smakelijk!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022