Nu solliciteren

Commerciële managementstage bij Fieldmarketingbureau dit bedrijf

Functie Assistent Projectmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Enschede
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage of meewerkstage? Als Assistent Projectmanager bij dit bedrijf heb jij een stage waarbij je jouw opdracht en werkzaamheden voor een groot deel zelf bepaalt, dit maakt deze stage perfect voor zowel administratieve, bedrijfskundige, commerciële, communicatieve, economische, human resource of marketing opleidingen. Daarnaast worden jouw werkzaamheden aangepast aan jouw opleidingsniveau, je kan dus zowel als MBO, HBO of WO student bij ons terecht voor jouw stage.

Bij dit bedrijf hebben wij zowel fulltime als parttime stageplekken Deze worden gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid, hierdoor heb jij bijvoorbeeld voldoende tijd om aan je scriptie of afstudeeronderzoek te werken.

Doordat je in een dynamische omgeving opereert is geen enkele dag hetzelfde, hierdoor leer jij je snel aan te passen, snel te schakelen en vooral flexibel te zijn. Zo kunnen ook je werkzaamheden zeer variëren.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij met ons van jouw stageperiode een onvergetelijke en vooral leerzame tijd maken? Meld je dan nu aan en stuur ons jouw motivatie en dan hopen wij je zo snel mogelijk te mogen ontvangen om samen een kop koffie te drinken.

Hot Networkz

Als het grootste Fieldmarketingbureau zijn wij verantwoordelijk voor een groot deel van de marketingcampagnes van bijvoorbeeld De Persgroep, Bankgiroloterij en Vriendenloterij.

Dit doen wij met meer dan 1000 promotors en vanuit kantoren door heel Nederland. We blijven door groeien door nieuw talent naar ons toe te trekken en campagnes van nieuwe opdrachtgevers succesvol te maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022