Nu solliciteren

Social media en influencer marketing stagiair gezocht bij … in Hilversum

Functie Social media en influencer marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf groeit hard. Groei jij met ons mee?\ dit bedrijf is toonaangevend in vloerkleden en een begrip in de woonbranche voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We zijn een familiebedrijf met ruim veertig jaar kennis van en ervaring met vloerkleden en uitgegroeid van een kleine, fysieke winkel tot dé vloerkledenspecialist van de Benelux. 

De stage\ Kun jij uren op Instagram, Pinterest en Facebook verdwalen? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste online trends? dit bedrijf is op zoek naar een creatieve stagiaire die posts kan bedenken en online zetten. Daarnaast ben je veel actief op de verschillende social mediakanalen van dit bedrijf en ondersteun je de samenwerkingen met influencers.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast over de functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV aan julia@vloerkledenwinkel.nl. Voor vragen over de functie, neem contact op met Julia van de Beek, telefoonnummer: 06 37449049.

Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel is toonaangevend in vloerkleden en een begrip in de woonbranche voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden. Via onze webshop, winkels, services aan huis en partnerkanalen verkopen we een grote collectie vloerkleden van gerenommeerde merken zoals Brink & Campman, Louis de Poortere, Ted Baker en MOMO Rugs. Daarnaast ontwerpen en produceren wij ook zelf vloerkleden. We werken samen met toonaangevende ontwerpers en produceren de kleden in diverse landen. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-9-2022