Nu solliciteren

Uitdagende stage op financieel gebied

Functie Financieel medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Arnhem
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Dit bedrijf hanteerd standaard stagevergoedingen afhankelijk van het opleidingsniveau.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf heeft zeven klim- en bouldercentra in Nederland, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen en in de Franse Alpen aan de voet van de Mont Blanc. Dit bedrijf verzorgt niet alleen klim- en bergsportactiviteiten, groepsarrangementen en cursussen op de eigen locaties, maar bouwt ook klimwanden, levert klimmaterialen en organiseert bergexpedities naar aansprekende bergtoppen over de gehele wereld. De klim- en bouldercentra worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor op het gebied van marketing, sales, financi├źn, personeel en opleidingen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Mountain Network

Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen. De organisatie wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Arnhem waar zowel de landelijke administratie als verkoopteam zit.

De organisatie is actief lid van de VeBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland), is samenwerkingspartner van de NKBV (Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging). Mountain Network telt ruim 150 medewerkers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022