Nu solliciteren

Bouwkundige meeloopstage (service bij bouwbedrijf)

Functie Bouwkundige meeloopstage (service bij bouwbedrijf)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rijssen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

SelektHuis is de grootste vrijstaande woningbouwer van Nederland. Wij ontwikkelen en bouwen jaarlijks zo’n 200 unieke, luxe vrijstaande woningen voor de particuliere markt. Dit doen wij met ruim 200 collega's vanuit 6 vestigingen. SelektHuis heeft het gehele bouwproces van ontwerp tot en met de bouw in eigen hand. Ons hoofdkantoor bevindt zich op een paar honderd meter van het station in Rijssen en is dus ook goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf bijvoorbeeld Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer.

Omschrijving

Op onze afdeling Service komen alle facetten van de bouw samen. Met een team van 8 medewerkers zorgen wij dat onze klanten zorgeloos kunnen wonen. Dat betekent dat wij opleverpunten afhandelen, meldingen oplossen, garantie bepalingen doornemen en onderaannemers inschakelen. In dit team zoeken wij een enthousiaste:

Stagiair Bouwkunde / Bouwtechnische bedrijfskunde

Vereisten

Je denkt in mogelijkheden en zoekt samen met onze klant naar de best mogelijke oplossing. Hierbij stel je de klant centraal en verlies je het ondernemingsbelang niet uit het oog. Ben jij goed in het bewaren van overzicht en werk je gestructureerd? Ben jij degene die het voortouw neemt tijdens projecten? Of weet jij je collega’s te laten uitblinken in datgene waar zij goed in zijn? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Nieuwenhuis Groep

Wie zijn wij? De Nieuwenhuis Groep bestaat uit een aantal bedrijven die actief zijn in de woning-, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Bekende namen als SelektHuis en Bouwbedrijf Nieuwenhuis vallen onder onze vlag. Met 6 vestigingen in heel Nederland, verschillende werkmaatschappijen waar we ondersteunend aan zijn en groepsbreed circa 300 medewerkers is er op HR gebied voldoende te doen en te leren!

Ons hoofdkantoor bevindt zich op een paar honderd meter van het station van Rijssen en is dus ook goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf bijvoorbeeld Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022