Nu solliciteren

Uitdagende Finance/administratie Meewerkstage in Schoonhoven 32-38u (M/V)

Functie Finance/Administratie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Schoonhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

… is een populaire en snelgroeiende webwinkel van kantoorartikelen, facilitaire artikelen, veiligheidsartikelen, meubilair en meer. Kortom: alles voor in en om het bedrijf.

Steeds meer prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren ontdekken het gemak, het uitgebreide assortiment en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding van ….

Ga jij secuur te werk en zet jij graag theorie om in de praktijk? Ben jij ontzettend leergierig? En heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal? Als het antwoord op deze vragen: 'JA!' is, dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor op de financiële administratie voor minimaal 32 tot maximaal 38 uur per week met de duur van minimaal 20 weken die met ons wil bouwen aan de groei van ons bedrijf. Ben jij, net als wij, enthousiast, cijfer georiënteerd en een echte doorpakker? Dan ben jij wellicht onze ideale kandidaat!

Jij wordt mede verantwoordelijk voor het boeken van inkoopfacturen, het opstellen en boeken van verkoopfacturen, debiteuren beheer, ondersteuning bieden bij periodieke afsluitingen en overige administratieve handelingen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

DiscountOffice.nl

DiscountOffice is een populaire en snelgroeiende webwinkel van kantoorartikelen, facilitaire artikelen, veiligheidsartikelen, meubilair en meer.

Kortom: alles voor in en om het bedrijf.

Steeds meer prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren ontdekken het gemak, het uitgebreide assortiment en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding van DiscountOffice.nl.

Daarnaast onderscheiden wij ons in het niveau van onze service.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022