Nu solliciteren

Uitdagende Sales & Marketing meewerkstage in Apeldoorn

Functie Stagiair Sales & Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Apeldoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking afhankelijk van studiejaar en niveau
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in een stageplek binnen een commercieel speelgoedbedrijf waar dynamiek, resultaat en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan? En wil je werken met producten als Pokémon, Fortnite en vele andere waanzinnige merken? Dan is dit bedrijf hét stageadres voor jou!

Voor onze marketing afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). Je bent leergierig, bereid om hard te werken en verantwoordelijkheid te dragen. We bieden je een plek waarin je alle kansen geboden worden om volop te leren en je zeer breed te ontwikkelen. Alle facetten van het werken binnen een bedrijf komen aan bod, zodat je een heel goed beeld van alle processen binnen ons bedrijf krijgt, van ontwikkeling tot verkoop. En daarnaast krijg je uiteraard een stagevergoeding.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij die enthousiaste student die we zoeken?

BOTI Europe BV

Big On Toy Innovation (BOTI) Europe BV is een jong en zeer dynamisch speelgoedbedrijf, gevestigd in Apeldoorn. Het bedrijf richt zich volledig op de ontwikkeling en wereldwijde distributie van innovatief en inspirerend speelgoed voor kinderen over de gehele wereld, zowel van zelf ontwikkelde producten, alsmede van 3rd party producten in Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022