Nu solliciteren

Stagiair Research | WAVEMAKER (Augustus/September 2022)

Functie Research Intern
Opleidingsniveau WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking € 450 bruto per maand bij een fulltime stage (5 dagen).
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wavemaker zoekt een Stagiair Research

Passie voor onderzoek en communicatie? En wil je weten hoe wij onze communicatie- en mediastrategieën optimaliseren voor de grootste adverteerders van Nederland met de nieuwste onderzoeken? Lees dan verder. Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Wavemaker is op zoek naar een Stagiair Research voor de afdeling Analytics & Insights voor een periode van 5 maanden.

Wie zijn wij?

Wavemaker is een media- en creative content bureau. Met onze expertise op het gebied van media, content en technologie werken wij dagelijks samen met onze klanten aan diverse mediastrategieën en tactische uitwerking in offline en online kanalen, digitale creatie, conceptontwikkeling en influencer marketing. Wij werken samen met sterke merken zoals VodafoneZiggo, FrieslandCampina, Zalando, IKEA, Mentos, Netflix en Toyota. Wavemaker is onderdeel van dit bedrijf, de mediatak van WPP. In hartje Amsterdam zitten wij (in normale tijden) in het Amsteldok campus, de nieuwe creatieve en sociale hub voor alle WPP collega’s. Gewoon om beter geïntegreerd werk te maken voor onze klanten. Wavemaker heeft op de 5e etage een relaxte, comfortabele werkomgeving met fantastisch uitzicht over de stad en daarnaast worden in het pand inspirerende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, lezingen en sport. Het Analytics & Insights-team van Wavemaker houdt zich bezig met verschillende vormen van onderzoek: van reclame-effectonderzoek tot merkonderzoek en onderzoek naar mediagedrag. We zijn daarmee de adviseurs voor de rest van de organisatie, en een partner voor het Strategie-team.

Over de stage

De onderzoeksmethoden, die tijdens een studie aan bod komen, worden in het onderzoeksteam van Wavemaker in de praktijk gebracht. Het gaat om een stage waarin je met een groot aantal verschillende projecten te maken krijgt en waarin je een ondersteunende rol hebt bij het verwerken, analyseren en interpreteren van data en bij het maken van presentaties voor onze klanten. Daarin werk je nauw samen met de mensen van de onderzoeksafdeling, maar ook met mensen die verantwoordelijk zijn voor de mediastrategie en mediaplanning. Je krijgt hierdoor een breed beeld van hoe de communicatiewereld in de praktijk werkt, wat voor soort onderzoeksprojecten er door adverteerders uitgevoerd worden en hoe wij onze klanten adviseren in hun communicatiestrategie en -planning. Naast het meewerken op de afdeling is er ook ruimte om te werken aan een afstudeer- of stageopdracht. Wavemaker heeft de beschikking over diverse tools, interessante databases en onderzoeksresultaten, waardoor het altijd mogelijk is om een geschikte en actuele afstudeerdopdracht te bedenken die aansluit bij de studie en bij jouw en onze wensen.

Wat wij je bieden:

Nieuwsgierig geworden?

Stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie en wij nemen contact met je op!

Dit bedrijf (MediaCom, Wavemaker and Mindshare) is an equal opportunity employer. We view everyone as an individual and we understand that inclusion is more than just diversity – it’s about belonging. We celebrate the fact that everyone is unique and that’s what makes us so good at what we do. We pride ourselves on being a company that embraces difference and truly represents the global clients we work with.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Ga naar onze website en klik op de button ‘apply’ onderaan deze vacature en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je: we bellen je voor een eerste kennismaking en/of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

GroupM

GroupM

We are shaping the next era of media. Every day.


GroupM is the world’s leading media investment company responsible for more than $50B in annual media investment through agencies Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence and m/SIX, as well as the outcomes-driven programmatic audience company, Xaxis. GroupM’s portfolio includes Data & Technology, Investment and Services, all united in vision to shape the next era of media where advertising works better for people. By leveraging all the benefits of scale, the company innovates, differentiates and generates sustained value for our clients wherever they do business.

About GroupM:

Shaping the next era of media: https://youtu.be/SDPDh1Idr94

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022