Nu solliciteren

High-end Boutique Hotel zoekt meewerkend MBO Leerling

Functie Host/Front Office medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie overveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf vind je aan het strand van Bloemendaal en biedt appartementen in 2 unieke gebouwen, voorzien van moderne faciliteiten en een schilderachtig uitzicht op de zee en duinen.\ Onder Poort Beach vind je ons all-day restaurant Renato's, geopend van ontbijt tot diner en voornamelijk gericht op de Italiaanse keuken. Tijdens de drukke periodes kan jou gevraagd worden of je daar een handje kan helpen. Leuk voor de afwisseling!\ \

Werkzaamheden

In de basis zijn wij opzoek naar een host, echter zijn de werkzaamheden een stuk uitgebreider. Jij en de leidinggevende on duty zorgen ervoor dat alle facetten binnen het hotel door blijven draaien.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ontvangen, in- en uitchecken van de gasten, het begeleiden naar hun kamer of het restaurant. Ook neem je de telefoon op en behandel je het mailverkeer. Daarnaast loop je zo nu en dan door het gebouw om te checken of alles er nog netjes bij staat!

Gewenste profiel

Als onze host stagiair ben jij het gezicht van Poort Beach en Renato’s Bloemendaal aan Zee en verwelkom je alle gasten die binnenkomen met een grote glimlach. Je bent gastvrij en staat graag mensen te woord. Als het visitekaartje van ons appartementencomplex en restaurant ben je representatief en tijdens drukkere momenten stressbestendig. Verder vragen wij:

-        Je hebt een positieve houding en brengt je enthousiasme over op anderen

-        Je houdt van variatie en geniet van diverse werkzaamheden

-        Je bent flexibel inzetbaar

-        Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

-        Heb je ervaring in de horeca en spreek je ook een woordje Duits? Dan is dat zeker een pré!

Wat bieden wij

Lijkt het jou leuk om stage te lopen in een high-end boutique hotel aan het mooie strand van Bloemendaal? Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar info\@poortbeach.com en wie weet verwelkomen wij jou binnen ons team!

Poort Beach Boutique apartments

Poort Beach Boutique Apartments vind je aan het strand van Bloemendaal aan Zee en biedt appartementen in 2 unieke gebouwen, voorzien van moderne faciliteiten en een schilderachtig uitzicht op de zee en duinen.
Onder Poort Beach vind je ons all-day restaurant Renato's, geopend van ontbijt tot diner en voornamelijk gericht op de Italiaanse keuken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022