Nu solliciteren

Stagiair gezocht bij BetuweStrand in Beesd!

Functie Stage Front Office medewerker/ Receptionist
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Beesd
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Standaard stagevergoeding van €55,- per week, aangevuld met een vergoeding van de gemaakte reiskosten tot een maximum van 25 km. Er is een mogelijkheid om op de camping te verblijven gedurende de stageperiode, als je meer dan 25 kilometer afstand van ons bedrijf woont.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

BetuweStrand Recreatie is het leukste recreatiebedrijf van Nederland voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden! Ons bedrijf bestaat uit een grote camping met waterskibaan, strandbad en een partycentrum. Wij zijn een gezellig team en met onze frisse uitstraling, enthousiasme en professionaliteit bezorgen wij onze gasten een top vakantie!

Ter versterking van ons team tijdens het seizoen 2021 zoeken wij in de periode april t/m september; Resultaatgerichte, zonnige Stagiaires voor onze front-Office (niveau 3 of 4 minimaal 18 weken) die het visitekaartje van ons bedrijf zijn.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Camping Betuwestrand

BetuweStrand Recreatie is het leukste recreatiebedrijf van Nederland voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden! Ons bedrijf bestaat uit een grote camping met waterskibaan, strandbad en partycentrum. Wij zijn een gezellig team en met onze frisse uitstraling, enthousiasme en professionaliteit bezorgen wij onze gasten een top vakantie!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022