Nu solliciteren

Uitdagende HBO stage marketing in Rotterdam!

Functie Online marketing & strategie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

wij zoeken een creatieve en ondernemende stagiaire Marketing & Communicatie die invulling geeft aan de realisatie van het marketing activiteitenplan.

Ben jij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je niet wachten om dit met anderen te delen? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken. Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke en zelfstandige stagiair die een PR, Marketing Communicatie of Media gerelateerde HBO studie volgt. Interesse? Lees snel verder!

wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf die 27 jaar oud is met veel ervaring en kunde. deze ervaring nemen we mee in de nieuwe ontwikkelingen binnen de reclame wereld. We zijn gespecialiseerd in offline marketing. Met de online marketing zijn we aan het groeien. Daarnaast zijn er nieuwe producten in ons assortiment die we zowel online als offline gaan promoten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Voor meer informatie over deze stage kun je gerust contact opnemen met

Deniz print & sign

Drukkerij Deniz bestaat al sinds 1994. De drukkerij is begonnen als een traditionele dienstverlener op het gebied van drukwerk. Jaren later levert de drukkerij nu complete huisstijl vernieuwingen van organisaties. Van logo ontwerp tot en met het bedenken van creatieve en pakkende ontwerpen voor de gevel en ramen van bedrijven.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022