Nu solliciteren

HR Stage in Hilversum

Functie Stagiair(e) HRM
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair(e) HRM leer je alle facetten van het mooie HRM vak beter kennen! Je wordt verantwoordelijk voor meerdere processen op de afdeling. Je krijgt te maken met projecten om het huidige beleid te verbeteren. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de theorie van jouw opleiding in de praktijk toe te passen. Mede hierdoor is er veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Als HR stagiair(e) ben je het centraal aanspreekpunt voor de medewerkers. Je hebt wekelijks een overleg met de afdeling waarin je, je wekelijkse taken doorneemt. Daarnaast zal je de gezamenlijke mailbox twee dagen per week bijhouden. Ook zal je leidinggevenden ondersteunen tijdens sollicitatiegesprekken.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan willen wij je graag ontmoeten! Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ellis Haring via 035-6884253.

Aalberts integrated piping systems B.V.

Dynamisch, innovatief prestatie- en resultaatgericht zijn kernwoorden waar het binnen Aalberts integrated piping systems dagelijks om draait. Op elk niveau zijn we ons ervan bewust dat we een vooraanstaande rol willen blijven spelen in de markten waar wij opereren. Dat betekent dat we volop in beweging zijn om de groei van de laatste jaren door te blijven zetten in zowel binnen- als buitenland.

Aalberts integrated piping systems maakt onderdeel uit van Aalberts, waar momenteel wereldwijd meer dan 16.000 mensen werken. Alle organisaties werken vanuit hun eigen passie. Aalberts heeft gekeken naar wat iedereen daarin gemeen heeft en kwam tot de volgende waarden: Share & Learn, Take Ownership, Act with Integrity, Go for Excellence en Be an Entepreneur.

Ons assortiment aan fittingen en appendages voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, fire protection, OEM en industrie wordt continu uitgebreid met eigen innovaties. Daarnaast zoeken we steeds naar vernieuwingen en verbeteringen van bestaande producten.

Om verder te kunnen groeien zijn we altijd opzoek naar nieuwe collega's. Ben jij opzoek naar een uitdagende stage waar je veel kennis kunt opdoen? Wil je het beste uit jezelf halen waarbij je aan het einde van je stage volledig kan meedraaien binnen het bedrijf? Dan zijn we opzoek naar jou!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022