Nu solliciteren

Marketing & Communicatie Stage bij dit bedrijf!

Functie Marketing & Communicatie Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Hattem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 150
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage binnen de marketing en communicatie?

Als marketing stagiair bij dit bedrijf ga je helpen bij de uitvoering van alle online en offline marketingactiviteiten. Je zal werken aan de website, webshop en social media kanalen, maar ook bij de organisatie van evenementen en het opzetten van makering campagnes. Je komt terecht in een jong team met een informele sfeer, waarbij je de mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen op veel verschillende vlakken. Spreekt je dit aan? Solliciteer dan nu!

Dit bedrijf games is producent van gezelschapsspellen en interactief speelgoed met toppers zoals Rummikub, Triominos, Holle Bolle Big en Domino Express.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al stage lopen bij Goliath? Solliciteer dan direct!

Goliath

Krachtige merken

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen (onder de merken die we op de markt brengen zijn Rummikub, Triominos, Rolit, Wordsearch, Holle Bolle Big, Domino en nog veel meer verkocht onder de vlag van Goliath).

Globaal bereik

Goliath is een van de weinige overgebleven familiebedrijven in de wereld van speelgoed en games. Goliath is opgericht in 1980 en is sindsdien enorm gegroeid. Momenteel bezitten en exploiteren we kantoren in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Polen, België, Nederland, de VS (Goliath LLC en Pressman), Canada, Hong Kong en Australië (Crown & Andrews). Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, van waaruit we exporteren naar ongeveer 70 landen wereldwijd.

Marketing plezier

Onze slogan 'Clever Together!' is van toepassing op onze producten - die plezier en geestigheid combineren - evenals de interne processen om ze te creëren en op de markt te brengen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022