Nu solliciteren

Ben jij op zoek naar de leukste stage? Word dan recreatie-entertainer!

Functie Animatieteam medewerker vakantiepark
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Vlissingen
Uren per week 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 168
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar de leukste stage?

Wij zoeken voor 150 vakantieparken in binnen- en buitenland recreatiemedewerkers (animatiewerk m/v). Je ontvangt naast een goede stagevergoeding ook een erkend diploma!

Dit bedrijf is een enthousiaste, jonge en creatieve organisatie. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben de benodigde erkenning van het SBB (Samenwerkende Beroepsorganisaties Bedrijfsleven) voor vrijwel alle gerelateerde opleidingen.

Werkzaamheden

Als recreatie-entertainer verzorg je samen met collega's een animatieprogramma op vakantieparken. Gasten beleven door jou een vakantie om nooit te vergeten. Dat is toch leuk geld verdienen?!

Je organiseert sportieve- en creatieve activiteiten, begeleidt spelletjes, speelt theater, presenteert shows en organiseert ook activiteiten voor tieners.

Gewenste profiel

Wat wij vragen:

Wat bieden wij

Wat wij bieden:

Sta jij te springen om stage bij ons te komen lopen? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lois Poortvliet. Dit kan door te mailen naar lois\@goedesfeer.nl, appen (0622492462) of bellen.

de Animatie Compagnie

De Animatie Compagnie is een enthousiaste, jonge en creatieve organisatie. 'Goede Sfeer laat zich organiseren' is al jarenlang dé filosofie. Wij verzorgen op ongeveer 150 vakantieparken in binnen- en buitenland animatieteams.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022