Nu solliciteren

Marketing & Branding Stage 🔥

Functie Stagiair Marketing & Branding
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Voorburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Had je al gelezen dat je naast de vergoeding ook unlimited candy, snacks en frisdrank krijgt? En iedere dag een gratis lunch + als het zonnetje schijnt wij lekker op het strand werken? Whoop Whoop!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als talent & brand agency zijn we goed in het vertellen van employer stories. Maar hoe is het om bij ons als stagiair te werken? We durven het nu al te zeggen: je gaat het leuk vinden.

Ken je ze: die klasgenoten die plechtig verkondigen dat ze het tentamen verkloot hebben maar dan toch een dikke 9 binnenslepen. Ouch, busted. Wij zitten inderdaad liever vooraan in de klas. Drinken teveel latte macchiato. Gebruiken gifjes als WC papier. Pingpongen alsof we in de finale van Wimbledon staan. En bouwen graag digitale strijdplannen waar de concurrentie wakker van ligt.

Met ons team timmeren we flink aan de weg. Als strategisch partner werken we samen met tech-gedreven organisaties als Basic-fit Technology, Cryptohopper, Mach49 en de Consumentenbond. Je voelt echt de vibe van rebelse startups, maar laat ook bekende organisaties stappen naar de toekomst zetten.

Net zo divers als de klanten zijn je collega’s. Je werkt samen met designers, copywriters en online marketeers. Een nogal bijzondere mix die zorgt voor een unieke sfeer. Waar we op z’n Haags hard werken en hard lachen. Creatieve én commercieel slimme oplossingen bedenken. En professionaliteit net zo belangrijk vinden als plezier in je werk. Dus wil je toffe bedrijven op je cv zetten en hou je wel van een geintje? Laat van je horen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer! Neem contact op met Irene - via irene@peoplefinders.nl of stuur een whatsappje via 06-34897120.

Peoplefinders BV

Hard gaan op z’n Haags. Als Peoplefinders zijn we goed in het vinden van de juiste mensen. Duh. Maar hoe vinden mensen het om bij ons te werken? We durven het nu al te zeggen: je gaat het leuk vinden...

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022