Nu solliciteren

Accountmanager / marktonderzoeker gezocht bij dit bedrijf in Culemborg!

Functie Accountmanager | Marktonderzoeker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Culemborg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een dynamische stageplaats waar je veel kan leren in een jong en gezellig team? dit bedrijf is weer op zoek naar een meewerk- of afstudeerstagiair voor de functie van accountmanager!

Werkzaamheden

Je tijd wordt verdeeld tussen meewerken als accountmanager in ons team en daarnaast hebben we een leuke opdracht voor een marktonderzoek klaar liggen.

Als accountmanager kun je rekening houden met de volgende taken:

De verhouding tussen de dagen dat je meewerkt als accountmanager of aan het marktonderzoek werkt kunnen per week verschillen afhankelijk van de drukte. Uiteraard vinden we goed resultaat van beide taken even belangrijk.

Ben jij onze nieuwe stagiair voor de stageperiode vanaf september? Stuur dan je CV + motivatie naar … via … of solliciteer via de onderstaande knop.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Stageplaza

Stageplaza is het grootste online stagebemiddelingsbureau van Nederland en zorgt er sinds 1998 voor dat studenten en werkgevers elkaar snel en op efficiënte wijze kunnen vinden. Dit doen we jaarlijks voor meer dan honderden klanten en duizenden studenten.

We werken met een jong team in een informele werksfeer en met een hoge mate van zelfstandigheid. We zijn gevestigd in het centraal gelegen Culemborg op loopafstand van station (en je krijgt een fiets te leen om die afstand nog sneller te overbruggen ;).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022