Nu solliciteren

Stage grafisch vormgever gezocht bij dit bedrijf!

Functie Grafisch vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 11 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage/afstudeerstage waarin je jouw creativiteit en veelzijdigheid kwijt kunt en waarbij je volop de ruimte krijgt om veel te leren? Wij zijn op zoek naar een bruisende stagiair die graag initiatief neemt.

We hopen met jou samen de Nederlandse kunst en cultuursector aan te moedigen! dit bedrijf is opgericht naar aanleiding van een tekort aan algemene interesse in de kunst- en cultuursector in Nederland. Deze kunst en cultuur bestaat voornamelijk uit erfgoed, beeldende kunst en kunstwerken. Dit bedrijf is trots op het kunnen bijdragen aan een verhoogde affiniteit met kunst & cultuur voor diverse bevolkingsgroepen zoals studenten. Hierbij willen wij een vergroot bewustzijn en interesse in kunst en cultuur voor de Nederlandse samenleving bereiken. Dit bedrijf organiseert voor studenten gratis rustige en inspirerende studieplekken in culturele ruimten in culturele gebouwen zoals kastelen, musea en het concertgebouw. Zie natuurlijk ook de website van dit bedrijf: …

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Enthousiast, proactief en gedreven. Dat zijn woorden die bij jou passen. Je wilt graag nieuwe dingen leren en zit niet graag stil. Je houdt van een afwisselend takenpakket en kan zelf een goede planning maken.

Verder herken je jezelf hierin:

Wat bieden wij

Stichting Liox

mail naar info@stichtingliox.nl

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022