Nu solliciteren

Vacature Project/event operations stage - Sjef.

Functie Stagiair Project/event operations
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je kent ons ongetwijfeld al van een bezoek aan een festival, evenement, club en/of concert. Sinds 2017 werken we samen met veel vooruitstrevende evenement-organisatoren en locaties in Nederland, zoals Monumental Productions, Apenkooi, 4PM Entertainment, Chasing the Hihat, Ahoy Rotterdam en de A’dam Toren.

Wij bieden een locker oplossing aan onze klanten waarbij zij hun bezoekers een fijne ervaring kunnen geven betreft het tijdelijk opbergen van hun spullen. Doordat wij een eigen slot en platform hebben ontwikkeld, hoeven bezoekers niet meer te wachten in de rij zowel bij aankomst als bij het verlaten van het terrein en/of locatie.  

Met onze jarenlange ervaring is de visie ontstaan om vanaf de ticketing tot aan de bar de volledige customer experience te optimaliseren voor bezoekers. Vanuit deze gedachte is … gelanceerd. Een platform voor bestellen en betalen in evenementenbranche, maar ook Nederlandse horeca en retail. In combinatie met onze Smart Lockers kunnen wij een e-commerce omgeving lanceren op evenementen en grote doorstroom locaties.

\

Werkzaamheden

Als Sjef. stagiair ondersteun jij onze client success managers, zodat klanten met gemak gebruik kunnen maken van onze bestel- en betaaldiensten. 

In de aanloop naar een event bereid jij de projecten voor door het plannen van technische personeel, hardware en het afstemmen met de klant voor de benodigdheden voor de opbouw. Je schrijft briefings en zorgt ervoor dat de juiste spullen werkend uit het magazijn mee gaan en worden geïnstalleerd op de events.

Tijdens het evenement hou jij zicht op alle processen en zorg jij ervoor dat alle wensen en vragen van de organisatie beantwoord worden. Een zeer veelzijdige stage, waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt bij de grootste evenement organisaties van Nederland (o.a ID\&T, Apenkooi en Q-Dance). 

Concreet gezegd zal jouw takenpakket bestaan uit het; 

Gewenste profiel

Jij hebt/bent..

Wat bieden wij

Entropt B.V

Je bent ons ongetwijfeld wel eens tegengekomen op je favoriete evenement of festival. Wij zijn leverancier in de verhuur en -koop van lockers als garderobe oplossing en verhuren op evenementen als Awakenings, Valhalla en de Zon. Daarnaast verkopen wij onze lockers aan restaurants, clubs, musea en andere vaste locaties.

Wij zijn een jong team dat sinds de oprichting, de locker branche transparanter probeert te maken. Ons doel is om bezoekers gemakkelijker, sneller en vooral veiliger hun spullen te laten opbergen. Als enige in de wereld hebben wij ons eigen slot ontwikkeld en produceren wij al onze producten zelf.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022