Nu solliciteren

Marketing en communicatie stage in bedrijf waar honden en katten een grote rol spelen (Hoofddorp)

Functie Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Cruquius
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een marketing, communicatie of mediaopleiding en heb jij een passie voor dieren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Dit bedrijf is een familiebedrijf welke ruime ervaring heeft binnen de luxe dieren markt. Bij dit bedrijf geloven wij dat dieren dezelfde luxe en kwaliteit verdienen als hun baasjes en dit vertaalt zich in handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Wij zijn op zoek naar een marketing & communicatie stagiaire die ons marketingteam komt versterken.

Werkzaamheden

Als stagiaire marketing & communicatie ondersteun je de afdeling marketing van dit bedrijf. Je wordt begeleid en ondersteund door de marketing director bij het schrijven van teksten, onderhouden van de website, creëren van social media content, consumenten contact via social media en andere projecten waar je hulp nodig is.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij die persoon?

Mail ons dan je CV en Motivatie brief door naar info@lordlou.com!

Lord Lou

Volg jij een marketing, communicatie of mediaopleiding en heb jij een passie voor dieren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lord Lou is een familiebedrijf welke ruime ervaring heeft binnen de luxe dieren markt. Bij Lord Lou geloven wij dat dieren dezelfde luxe en kwaliteit verdienen als hun baasjes en dit vertaalt zich in handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Wij zijn op zoek naar een marketing & communicatie stagiaire die ons marketingteam komt versterken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022