Nu solliciteren

Stages bij Strandzuid! (FULLTIME / PART TIME In overleg)

Functie Evenementen medewerker & F&B medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Stagevergoeding wordt bepaald aan de hand van leerjaar.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij Strandzuid hebben wij verschillende stages beschikbaar. Je werkt in een informele sfeer in een jong & dynamisch team met een grote passie voor eten, drinken en events. Work hard, play hard!

Evenementen medewerker

Tijdens deze stage ben je samen met de event manager operationeel aan het werk op de meest uiteenlopende events. Van presentaties tot grote publieksevents, alles komt voorbij. Je zult in deze functie alle operationele facetten van het werken op een event leren. Je leert dus niet alleen alle horeca technieken, maar doet ook ervaring op in hoe het organiseren van een event van A tot Z tot stand komt.

Management stage Assistent Event-Manager

Door de meer dan 300 evenementen die er per jaar op Strandzuid georganiseerd worden heeft ons team een kennis opgebouwd die wij jou kunnen overbrengen tijdens de management stage Assistent Event-Manager. Door de vele, verschillende soorten, events leer je in een rap tempo het bedrijf kennen waardoor je op een gegeven moment zelfstandig evenementen kan gaan draaien. Hierbij ben jij de contactpersoon van de klant, opdrachtgevers en het personeel en zorg jij voor een goed verloop van het event. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving: je leert bijvoorbeeld prioriteiten te stellen, vragen professioneel te beantwoorden en je hoofd koel te houden bij drukte. Met volle aandacht voor een complete stage, zodat je je stage goed af kunt ronden, met alle ervaring die je nodig hebt.

F\&B medewerker

Bij Strandzuid bieden wij jou de mogelijkheid om als F\&B medewerker stage te lopen op een unieke locatie waar elke dag anders is. Strandzuid beschikt over een restaurant met een binnen capaciteit van 100 couverts en op het grote aansluitende terras is er nog eens een beschikbaarheid voor 200 couverts. Daarnaast kunnen onze gasten gebruik maken van de altijd gezellige self-service bar die iedereen op ons strand voorziet van een drankje en een hapje. Ook openen wij in de zomer van 2022 een gloednieuw waterterras voor nog eens een extra 135 couverts! Tijdens deze stage leer je de verschillende facetten van het werken in de horeca van barman/vrouw tot terrasloper en alles wat daar bij komt kijken.

Management stage Assistent Shiftleader F\&B

Tijdens deze management stage ondersteun jij de shiftleaders in het managen van het restaurant en de bijbehorende bars. Je zult leren hoe je een team het best kunt inplannen, aansturen en problemen op kunt lossen. Daarnaast willen wij jou de mogelijkheid geven om te proeven hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor het goed verlopen van een dagdeel, waarbij je ook echt verantwoordelijk bent voor het openen en sluiten van het restaurant.

Word jij onze nieuwe stagiaire?

Heb je vragen of wil je solliciteren voor een stage bij Unlimited Label? Stuur dan een mail naar werken\@strand-zuid.nl. Hierin geef je aan:

Ieder jaar hebben wij een beperkt aantal stageplekken beschikbaar, dus lijkt het je leuk om stage te lopen bij de mooiste locaties van Amsterdam? Reageer dan snel!

Unlimited label

Unlimited label is exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving met elk een unieke identiteit. Centraal hierin staan gastvrijheid, kwaliteit, gezelligheid, flexibiliteit en professionaliteit: alle labels hebben als doel het verblijf van de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken!

Onze labels Strandzuid en Vondelpark3 zijn beide unieke locaties en gespecialiseerd in het organiseren van honderden verschillende soorten evenementen per jaar. Hiernaast beschikken beide locaties over een groot restaurant die elke dag geopend is voor ontbijt, lunch, diner en borrels. Kijk voor meer informatie over deze labels op onze websites.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022