Stages bij Strandzuid! (FULLTIME / PART TIME In overleg)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Evenementen medewerker & F&B medewerker
  • Wanneer
    Ingetrokken 9 - 22 weken 16 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    Stagevergoeding wordt bepaald aan de hand van leerjaar.
Taakomschrijving

Bij Strandzuid hebben wij verschillende stages beschikbaar. Je werkt in een informele sfeer in een jong & dynamisch team met een grote passie voor eten, drinken en events. Work hard, play hard!

Evenementen medewerker

Tijdens deze stage ben je samen met de event manager operationeel aan het werk op de meest uiteenlopende events. Van presentaties tot grote publieksevents, alles komt voorbij. Je zult in deze functie alle operationele facetten van het werken op een event leren. Je leert dus niet alleen alle horeca technieken, maar doet ook ervaring op in hoe het organiseren van een event van A tot Z tot stand komt.

Management stage Assistent Event-Manager

Door de meer dan 300 evenementen die er per jaar op Strandzuid georganiseerd worden heeft ons team een kennis opgebouwd die wij jou kunnen overbrengen tijdens de management stage Assistent Event-Manager. Door de vele, verschillende soorten, events leer je in een rap tempo het bedrijf kennen waardoor je op een gegeven moment zelfstandig evenementen kan gaan draaien. Hierbij ben jij de contactpersoon van de klant, opdrachtgevers en het personeel en zorg jij voor een goed verloop van het event. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving: je leert bijvoorbeeld prioriteiten te stellen, vragen professioneel te beantwoorden en je hoofd koel te houden bij drukte. Met volle aandacht voor een complete stage, zodat je je stage goed af kunt ronden, met alle ervaring die je nodig hebt.

F\&B medewerker

Bij Strandzuid bieden wij jou de mogelijkheid om als F\&B medewerker stage te lopen op een unieke locatie waar elke dag anders is. Strandzuid beschikt over een restaurant met een binnen capaciteit van 100 couverts en op het grote aansluitende terras is er nog eens een beschikbaarheid voor 200 couverts. Daarnaast kunnen onze gasten gebruik maken van de altijd gezellige self-service bar die iedereen op ons strand voorziet van een drankje en een hapje. Ook openen wij in de zomer van 2022 een gloednieuw waterterras voor nog eens een extra 135 couverts! Tijdens deze stage leer je de verschillende facetten van het werken in de horeca van barman/vrouw tot terrasloper en alles wat daar bij komt kijken.

Management stage Assistent Shiftleader F\&B

Tijdens deze management stage ondersteun jij de shiftleaders in het managen van het restaurant en de bijbehorende bars. Je zult leren hoe je een team het best kunt inplannen, aansturen en problemen op kunt lossen. Daarnaast willen wij jou de mogelijkheid geven om te proeven hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor het goed verlopen van een dagdeel, waarbij je ook echt verantwoordelijk bent voor het openen en sluiten van het restaurant.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Horeca en toerisme en reizen
  • Middelgroot (50-249)
  • Amsterdam, Nederland