Nu solliciteren

Creatieve Marketing stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Functie Content Creator - Marketing - Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Nieuwerkerk aan den IJssel
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 450
Salaris opmerking MBO: €300 HBO: €450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij creatief maar ook strategisch? Ben jij een master in de sociale kanalen? Dan heeft dit bedrijf DE stage voor jou!

Werkzaamheden

Als marketing stagiair bij dit bedrijf kom je te werken in een gezellig marketing team. Samen met het team bedenk je per team wat er de komende tijd gecommuniceerd kan/moet worden. Jouw input wordt dan zeker gewaardeerd.

Vervolgens ga je aan de slag met het creëren van content. Content voor de website in de vorm van blogs of juist nieuwsbrieven en social media, als stagiair bij dit bedrijf krijg je alles mee.

Omdat we bij dit bedrijf werken voor 4 verschillende takken (Ventilatie & Witgoed, Display, Sulkys(pony men karren) en Sluban) zijn de taken zeer divers. Elk van de takken heeft zijn eigen doelgroep en geschikte communicatie kanlen waardoor een dag bij dit bedrijf nooit saai is en er altijd voldoende uitdaging is.

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die:

Wat bieden wij

Zie je jezelf al stage lopen bij ons bedrijf? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct.

Nedco

In 1986 ging Nedco van start met de verkoop van de kunststof lekbak. Deze lekbak is nog steeds onderdeel van het assortiment en vormt samen met ruim 3000 andere producten het assortiment van Nedco.

De eerste jaren bestond ons assortiment voornamelijk uit kunststof ventilatieartikelen, witgoedaccessoires en folderdisplays. Met het openen van een eigen fabriek in China waren er steeds meer mogelijkheden om producten van aluminium, staal en RVS te maken.

Naast de Ventilatie, Witgoed en Display producten is ook Sulkys.eu een onderdeel van Nedco. Bij Sulkys.eu produceren en verkopen pony ‘men’ karren.

Hoewel je bij ons werkzaam bent voor Nedco B.V. valt dat ook samen met een tweede BV genaamd Sluban Europe. Wij zijn daarbij de importeur voor Noord- en West-Europa.

Door de verschillende takken, die elk hun eigen doelgroepen hebben, is geen enkele dag bij Nedco saai. Daardoor is het ook een uitstekende omgeving om praktijk ervaring op te doen op bijvoorbeeld de marketing afdeling.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022