Nu solliciteren

Stagiair(e) events gezocht bij dit bedrijf!

Functie Event manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een uitdagende stage in een dynamische werksfeer met gezellige collega’s?

In het hart van bruisend stadsdeel Strijp-S in Eindhoven ligt Microlab. Een inspirerende en veelzijdige locatie met een vibe die een event net even anders maakt. Microlab is een coworking space voor makers, creators en innovators. Ruim 230 bedrijven en hun 800 medewerkers, delen hier niet alleen kennis en ervaring, maar ook hout-, metaal- en keramiek werkplaatsen, een waanzinnige skybar, een playground met onder andere een pooltafel en tafeltennistafel, 15 meeting rooms, een multifunctionele conferentiezaal en diverse barren.

Ben jij een student aan het HBO in de richting van marketing en/of communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Microlab zoekt een stagiair die in de periode van januari t/m juni 2020 ondersteuning komt bieden omtrent de online marketing en het bedenken van maandelijks terugkerende evenementen. Deze evenementen worden volledig door jou georganiseerd. Het is jouw verantwoordelijkheid om het evenement te bedenken, op de kaart te zetten en uit te voeren. Om deze reden is het fijn als je ervan houdt om evenementen en festivals te bezoeken/organiseren, zo kan je voldoende inspiratie opdoen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden? Twijfel dan niet en stuur je cv en een motivatiebrief naar academy@microlab.nl

Microlab Eindhoven

Microlab is een co-working space voor makers en creatieve bedrijven. Dat betekent dat wij huisvesting, werkplaatsen, facilitaire diensten, horeca, ICT en allerlei andere diensten leveren aan andere bedrijven. Ons doel is onze klanten te ontzorgen op al deze gebieden, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen werk.

Onze members zijn lassers en meubelmakers, maar ook high tech startups in de medische industrie, software ontwikkelaars en architecten. We zijn nu ongeveer twee jaar open en hebben 120 van de coolste bedrijven als klant. Bedrijven komen naar ons omdat we vernieuwend en inspirerend zijn en dat willen we dus graag blijven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen met idioot goede ideeën.

Bij dit alles is het voor ons heel belangrijk dat wij personen en bedrijven de middelen geven om zichzelf te ontplooien. Wij geloven namelijk dat hoe meer mensen de kans krijgen om zichzelf te zijn en te doen waar ze goed in zijn, hoe fijner hun leven is.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022