Nu solliciteren

Leerzame en creatieve DTP / grafisch designer stage

Functie Creatief DTP'er
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Zaltbommel
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Weet jij van aanpakken en wil je als creatieve DTP’er stagiar(e) écht meewerken in een kleine, jonge organisatie die internationaal actief is? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match! Naast je studio collega's, zul je ook nauw samenwerken met de internationale marketing- en sales teams! Je hebt je eigen verantwoordelijkheden en jouw designs worden verspreid onder miljoenen mensen!

Werkzaamheden

Het ontwikkelen van designs die de doelstellingen van onze klanten realiseren! Samen met het sales team en direct met onze partners, denk je mee over hun wensen en de visualisatie die past bij de doelgroep. Je werkt nauw samen met diverse internationale grote bedrijven. Je werkt aan designs om klanten te enthousiasmeren, daadwerkelijke orders en marketingcampagnes. Je creaties zullen voor het merendeel voor fysieke marketingtools zijn, maar ook designs voor onlinekanalen komen aan bod. Jouw inzicht, snelheid, creativiteit en design technische mening is belangrijk voor de gehele organisatie. Wij vragen je dan ook hierin voorop te lopen!

Gewenste profiel

Je bent creatief, enthousiast, accuraat, proactief, leergierig en een teamplayer. Ook heb je daarnaast kennis van Adobe InDesign/Illustrator/Photoshop/Acrobat. Daarnaast ben je een doordouwer, oplossingsgericht en gaat geen uitdaging uit de weg. Ook ben je niet vies van een borreltje op z'n tijd want naast die bureaustoel staat er ook een barkruk voor jou klaar in onze eigen bar. ;-)

Wat bieden wij

Ondersteuning krijg je uiteraard van al je collega’s. Je maakt namelijk onderdeel uit van een klein, internationaal team, waarbij de studio, sales marketing nauw samenwerken. Daarbij werk jij vanuit ons kantoor in Zaltbommel. Onze cultuur? Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit maar weten van aanpakken. Daartegenover staat veel leren, teamspirit én fun op de werkvloer. Successen worden gevierd. Goed gevierd! Kortom: ‘Work hard, play hard!’

BooQi Media Solutions

BooQi Media Solutions is een internationaal marketingbureau, gespecialiseerd in compact media met jonge, ambitieuze, energieke en ondernemende mensen. We zijn sinds 2008 elke dag aan het knallen om ons doel te bereiken: marktleider in de Compact Media industrie in Europa te zijn. Wij helpen onze klanten met hun marketing gerelateerde uitdagingen.

Onze cultuur? Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit maar weten van aanpakken. Daartegenover staat veel leren, teamspirit én fun op de werkvloer. Successen worden gevierd. Goed gevierd! Kortom: ‘Work hard, play hard!’

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022