Nu solliciteren

Communicatie & Multimedia stage bij restaurant platform dit bedrijf in Utrecht

Functie Social media marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Je mag gratis meelunchen en iedere week gratis meesporten met ons team
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hou jij van restaurants en online? Dan ben je klaar voor vandaag! Wij zoeken namelijk creatieve, studenten met passie voor restaurants en online! Als onderdeel van ons vaste content- en communicatie team, ben je bezig met het vertalen van groei marketing doelstellingen naar daadwerkelijke communicatie uitingen en digital content, die blijft hangen en conversies oplevert. Wil jij stage lopen in Utrecht bij het snelst groeiende restaurant community en boekingsplatform van Nederland, lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Als stagiair zien we je als young professional! Je krijgt van alle onderdelen van deze startup dagelijks belangrijke dingen mee en ervaart hoe het is om te groeien als bedrijf. Je krijgt ook, onder goede begeleiding, direct verantwoordelijkheid. Dat is leuk, want de projecten waar je mee bezig bent, zoals site design, app flows verbeteren, wordpress optimaliseren en design beetpakken, dus de dingen die jij verzint en maakt, worden daarmee direct erg zichtbaar en maken (hopelijk! :)) impact!

Groei met dit bedrijf

Dit bedrijf is het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Als onderdeel van de branche vereniging Koninklijke Horeca Nederland, willen we gasten op een nieuwe manier kennis laten maken met restaurants die echt bij hen passen! Hiervoor gebruiken we een nieuw online platform en veel online communicatie. Onze missie is om meer mensen vaker te laten uiteten bij restaurants die bij ze passen!

Hoe ziet je werkdag er uit?

Waar kun je zoal mee bezig zijn op een werkdag bij dit bedrijf? Naast je eigen projecten, zorgen we ervoor dat je dagelijks meedraait in media, content en design productie. Waarmee dan? Bijvoorbeeld het optimaliseren van de userflow van ons platform …, of het designen van nieuwe templates voor socials, of het inrichten van een online marketing funnel met tooling voor leadvergaring voor onze B2B sales, misschien wel het vormgeven van een campagnepagina met onze partners zoals VVV Nederland, The Harbour Club of De Beren. Misschien ontwerp jij wel onze posters die we in heel Nederland in de bushokjes gaan hangen. Er is zoveel te doen, zowel online, offline, UX, UI, flows, you name it, wij zijn er mee bezig! We kijken graag wat bij jou past in ons kennismakingsgesprek! Tijdens je stage werk je met veel gebruikte online tools als Google Analytics, MailChimp, Wordpress, Unbounce, Canva, Indesign, Illustrator en Facebook Business Manager om snel en effectief online campagnes live te zetten en meetbaar in te richten. Er is veel contact met gebruikers en gasten om van hen te horen hoe zaken verbeterd kunnen worden.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij werken bij een groeiende- en innovatieve start-up? Neem dan nu contact met ons op, wij zijn namelijk nieuwsgierig naar jou en maken graag kennis. Graag ontvangen we je CV en motivatie om je sollicitatie in een goed perspectief te kunnen plaatsen. Je kunt contact opnemen met de directeur van BookDinners, Paul Wiertz via paul@bookdinners.nl. Tot snel!

We kijken ernaar uit dat je ons team komt versterken!

BookDinners BV

BookDinners is het nieuwste restaurantplatform van Nederland. We staan voor de nieuwe manier van restaurants ontdekken. In samenwerking met een aantal branchepartners en de Koninklijke Horeca Nederland, biedt BookDinners een overkoepelend reserveringsplatform aan dat uniek is in Europa. Voor een vast bedrag per maand, krijgt de ondernemer een volledig profiel en de mogelijkheid om, zonder vaste couverts bijdrage, gasten te ontvangen via telefonische- en/of online reserveringen. Ook bieden we diverse extra modules, waardoor een upsell mogelijk is.

Onze missie
BookDinners heeft als missie om restaurants online beter te maken. In communicatie.
In reserveren. In adverteren. En beter vindbaar. Hiervoor bieden we restaurateurs alle nodige kennis, tools en ondersteuning.

Op ons restaurantplatform BookDinners.nl zijn alle aangesloten restaurants te vinden.

De gast krijgt wat hij ziet. Eerlijke restaurant
informatie. Eerlijke reviews. Kortom: een online zichtbaarheid die helemaal klopt. Zo verbinden we het restaurant online aan de gast. Van BookDinners.nl tot alle eigen online kanalen van het restaurant.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022