Nu solliciteren

Meewerkstage marketing en communicatie HBO in Limmen

Functie Online marketing- & communicatie/ Social media Sales campaigns/ Content
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Limmen
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf een innovatief en onafhankelijk laboratorium geleid door zorgprofessionals. Dit bedrijf biedt een unieke, betrouwbare en gevalideerde vingerprik oplossing voor bloedwaarden diagnostiek. Al onze testen zijn klinisch gevalideerd en de diagnostiek wordt uitgevoerd door ons ISO gecertificeerde laboratorium.

Wij zijn op zoek naar een marketing/communicatie stagiaire voor ons kantoor in Limmen.

Weet jij content te vertalen naar onze doelgroepen en verschillende online kanalen? Heb je een goed taal- en beeldgevoel? Ben je daarnaast proactief, creatief, leergierig en kun je goed zelfstandig werken. Dan verwelkomen we je graag in ons kleine en zeer gemotiveerde team.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We bieden je een leuke en leerzame functie binnen een betrokken en klein team. dit bedrijf is gevestigd in Limmen (Noord-Holland).

We nodigen je van harte uit om te reageren, via een motivatiebrief en CV. Voor vragen kun je contact opnemen ir Richard Monkel of Joan Lommen via 072 – 851 53 08.

Labonovum

OVER LABONOVUM

Gezondheid verbeteren met behulp van een eenvoudige vingerprik
Labonovum wil de bloedafname en het bloedonderzoek met behulp van een eenvoudige vingerprik voor grote groepen consumenten (niet-verzekerde zorg) en patiënten (verzekerde zorg) wereldwijd betrouwbaar, veilig, pijnloos, comfortabel, efficiënt en milieuvriendelijk maken. Onder de merknaam PostYourLab is een complete bloedafnamekit en online instructie ontwikkeld voor consumenten.

Gewoon thuis, wanneer het schikt
Labonovum maakt het mogelijk om thuis op elk gewenst moment bloed te verzamelen. De bewaarvloeistof in het buisje zorgt ervoor dat het bloed gewoon per (medische) post retour gestuurd kan worden naar het laboratorium. De analyse in het laboratorium is net zo betrouwbaar als bij een traditionele bloedafname.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022