Nu solliciteren

Uitdagende online marketing stage (HBO/WO) in Hoofddorp waarbij je echt een verschil kunt maken!

Functie On-line marketeer (kennis van web site optimalisatie een pré)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoofddorp
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf, een onderdeel van Aalberts, en zijn een handels- en productie bedrijf in pneumatiek en vacuümtechniek. Onze klanten zijn OEM'ers in Semicon, Food, Agritec en packaging industrie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Pneutec B.V.

Pneutec is opgericht op 1 februari 1987. Het bedrijf begon als handelsfirma van onderdelen in pneumatische oplossingen. Direct vanaf het begin importeerde Pneutec geavanceerde onderdelen van over de hele wereld naar Nederland om te leveren aan de industrie.

Al snel was het duidelijk dat klanten het waardeerden als reeds in een vroeg stadium - engineeringsfase - werd meegedacht over de beste oplossing. Onze kennis van onderdelen, pneumatiek, vacuümtechniek, dempingstechniek en flow control werd graag gebruikt door de klanten.

Meer en meer ging Pneutec zich bezig houden met het zoeken naar totaaloplossingen op het gebied van de beheersing van stromingen en bewegingen. Het was een logische stap om vervolgens onderdelen te gaan samenstellen. De inrichting van een productieruimte met machines, instrumenten en zelfs een cleanroom was een feit. De toekomst lag nu open om door te groeien naar een gespecialiseerde leverancier van systemen en machines voor Original Equipment Manufacturers (OEM).

Die ontwikkeling werd gerealiseerd door engineeringkwaliteiten toe te voegen en de kwaliteit van werken en processen zo hoog te maken dat de top van de industrie nu wordt bediend.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022