Nu solliciteren

Uitdagende HBO stage bij consultancy in data- en informatiemanagement

Functie Applicatiebeheerder / -ontwkkelaar
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Hoofddorp
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 652
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf, een scale-up bedrijf dat klanten helpt informatie te structureren, waardoor zij efficiënter en effectiever kunnen werken. Onze klanten zijn veelal grote organisaties met veel partners en stakeholders, en vooral actief in de Energie, Water, Infrastructuur, Bouw en Scheepsbouw. Met onze hulp kunnen zij informatie sneller en effectiever uitwisselen met andere organisaties.

Zo helpen wij met de configuratie van low-code ontwikkelplatformen en met het importeren en exporteren van informatie in deze platformen. Hiernaast hebben we een eigen SaaS-oplossing gebaseerd op Linked Data technologie, waarmee informatie grenzeloos kan worden uitgewisseld.

Dit bedrijf is op zoek naar een stagiair applicatiebeheerder die webplatforms zoals Relatics, Laces en Levvr wil leren inrichten en beheren. Je ondersteunt collega’s van onze Consultancy afdeling in verschillende teams op allerlei projecten. Door jouw werk is het uiteindelijk mogelijk dat onze klanten bruggen, gebouwen en schepen bouwen.

Wat maakt dit bedrijf uniek?

Wij zien bedrijfsprocessen, data, en software als een samenwerkend geheel. We begrijpen de uitdagingen die gebruikers tegenkomen, net als die van informatiemanagers en -modelleurs. We verbeteren bedrijfsprocessen met een gestandaardiseerde en herbruikbare inrichting, die onafhankelijk is van de applicaties waarin het geïmplementeerd is. Dit maakt informatiebeheer gemakkelijker, beter en goedkoper.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Skills en vereisten

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022