Nu solliciteren

Uitdagende Grafisch Vormgever stage vanaf augustus of september 2022

Functie Stage Grafisch Vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Stolwijk
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij creatief en help jij onze klanten graag om online op hun best voor de dag te komen? Dan is deze stage echt iets voor jou! Als grafisch vormgever voldoe je aan de volgende punten:

Waar kun je deze stage vinden?

Bij dit bedrijf!

De passie voor internet en tevreden klanten combineert iedereen op zijn eigen manier door technisch specialisme, creatieve ontwerpen, communicatie, SEO , Social media etc. We brengen al deze talenten samen en creëren zo met onze klanten websites en webshops in perfect passende huisstijlen. We bouwen met open source technologie en hosten dit op onze eigen servers. Ons portfolio zit boordevol inspiratie en voorbeelden van jaren werk! Service heeft bij ons de hoogste prioriteit, is dit bij jou ook zo?

Kom dan maar snel langs om te solliciteren!

Werkzaamheden

Wat ga je doen tijdens je stage:

Tijdens je stage ga je aan de slag met het ontwerpen van websites, webshops, logo’s, huisstijlen en reclameuitingen. Ook het maken van foto’s, het opnemen van video’s en de nabewerking hiervan zal tijdens je stage voorbijkomen. Je kijkt mee met je collega’s, maar gaat ook zelf voor klanten aan de slag.

Wat bieden wij

Wat wij bieden:

Bij dit bedrijf hebben wij een passie voor het internet en tevreden klanten. Wij brengen alle talenten samen en creëren hiermee verschillende uitingen om onze klanten vooruit te helpen. Tijdens je stage kom je terecht in een enthousiast team waar je gedurende je stage begeleid wordt, je veel leert, maar ook de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Waarom stagelopen bij dit bedrijf:

Is dit de stage die helemaal bij jou past? Neem dan snel contact op of solliciteer direct! Voor vragen en -of solliciteren kan je terecht bij Denice Holterman - deniceholterman@buro210.nl

BURO210

Wij zijn BURO10. Een no-nonsense Internetbureau uit de polder. We hebben 3 specialiteiten ; websites, webshops en online marketing. Daarnaast hebben we ook een grote passie voor studenten. Wij willen studenten klaarstomen voor ‘the real world’ door onze specialiteiten aan jullie te leren. De wereld staat niet stil en wij ook niet. Zo zijn we ook doorgegroeid tot een bedrijf met 36 werknemers. Dit is deels dankzij studenten die bij ons gaan werken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 22-8-2022