Nu solliciteren

Copywriting stagiair met sterke social skills gezocht bij dit bedrijf in Den Haag!

Functie Copywriter
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is misschien wel het leukste creatief bureau van Den Haag. We zijn een jong bedrijf en we gaan lekker. Zo lekker, dat we een woordkunstenaar tekortkomen. Daarom zijn we op zoek naar een allround Copywriter stagiair, voor 4 à 5 dagen in de week. Interesse? Lees hieronder verder.

Als voormalig interne studio van een grote magenta telecomprovider, kennen wij de fijne kneepjes van niet alleen het creatieve vak, maar ook die van de snel veranderende commerciële business. Sinds vorig jaar staan wij op eigen benen.

Ter ondersteuning van ons copy team zoeken we een stagiair die niet alleen goed schrijft, maar ook social savvy is.

Jij…

Wij…

bestaan uit een creatieve mix van geroutineerde professionals en jonge honden. Voor jou een kans om te leren van de oude garde, maar ook nieuwe ideeën op te doen van de young professionals. Naast een work hard, play hard attitude, houden we ook van veel lachen. De gezelligheid en teamspirit krijg je cadeau. Ons kantoor is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken en ligt direct achter CS Den Haag Hollands Spoor. Momenteel werken wij grotendeels vanuit huis.

To do

Je bouwt aan de groei van onze klanten door het inzetten van social, dit wordt een belangrijke taak en dat zie je als een uitdaging. Je schrijft (web)teksten, social content en long & (met name) short copy. Je werkt samen met het gehele Nimble team: van video producers en graphic designers tot projectmanagement en onze creative producers. Je werkt voor verschillende klanten en waardeert de variatie. Je bent niet bang om te schakelen en onder een beetje druk bezwijk je niet. Je zal nauw samenwerken met de Lead Creative Concept & Copy en de Sr. Creative Copywriter om samen tot de beste teksten te komen. Zij zijn er voor je om je te helpen ontwikkelen. Je denkt mee over de optimalisatie van websites (usability, design, vindbaarheid) van onze klanten. Kan het beter? Mooi, vertel het ons. We love an opinion. We verwachten verder dat je een aardig woordje Engels spreekt, zo nu en dan vertalen hoort erbij. En als laatste bewaak je de huisstijl als een pitbull zonder training.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022