Nu solliciteren

Sales stage bij dit bedrijf in Utrecht!

Functie Sales stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200
Salaris opmerking 200 euro op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het salesteam is verantwoordelijk voor het verkopen van de programma's van dit bedrijf en het opzetten van nieuwe partnerships zodat we onze missie versnellen en gezond en duurzaam eten voor iedereen overal beschikbaar maken. We doen dit met onze Transitieprogramma's voor gemeenten & provincies waarbij we in een bepaalde regio of stad een transitie starten rondom bijvoorbeeld de eiwittransitie, gezondheid of voedselverspilling. Daarnaast hebben we Succesformules voor catering & horeca locaties waarbij we op basis van metingen en begeleiding locaties helpen naar een gezond en duurzaam aanbod. Het Sales team is elke dag op zoek naar nieuwe kansen en locaties waar we samen impact kunnen maken. Bij dit bedrijf kun je jouw sales skills ontwikkelen en tegelijkertijd werken aan een duurzamer voedselsysteem!

Werkzaamheden

En!

\ Werken bij dit bedrijf is divers. In overleg kunnen er dus altijd leuke taken bijkomen waarmee je goed zicht krijgt in de dagelijkse werkzaamheden van onze stichting. Denk aan:

Gewenste profiel

Daarbij is het mooi meegenomen als:

Wat bieden wij

Dit bedrijf bestaat uit een klein team dat open en informeel met elkaar werkt. Zo bieden we jou:

Greendish

Over Greendish
Een team met een missie om duurzame en gezonde voeding voor iedereen en overal beschikbaar te maken. Wij geloven dat we een grote verandering kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord. Hoe? Door menu-engineering, het ondersteunen van food professionals en het nudgen van consumenten om de best mogelijke voedselkeuzes te maken. Op deze manier maken we mensen gezonder en gelukkig, verminderen we afval, besparen we kosten voor de food sevice aanbieders en sparen we het milieu! Met ons team van chefs, wetenschappers en coaches vergroenen wij de wereld.

Greendish is een snelgroeiende organisatie met wereldwijde ambities. Met al meer dan acht jaar ervaring hebben we innovatieve oplossingen in huis om voedselaanbieders te helpen in te spelen op de (blijvende) trend van gezond en duurzaam eten. Onze challenge en implementatie methodes zijn zeer succesvol gebleken bij vele restaurants, cateraars maar ook op school, in het buurtcentrum, op het treinstation en in de dierentuin. Op dit moment wordt onze nieuwe online tool, de Greendish Academy, ontwikkeld en getest bij grote bedrijven.

Interesse?! Stuur dan een motivatiebrief met je CV naar jobs@greendish.com!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022