Nu solliciteren

Bestuurs/Beleids Adviseur M/V stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf

Functie Bestuurs/Beleids Adviseur / Jongerendirecteur Bestuurlijke zaken
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Groningen
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Oktober/November 2022
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 2 - 2500
Salaris opmerking Nader overleg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij onze organisatie is de functie Bestuurs/Beleids Adviseur toegevoegd aan de informele en toegankelijke bestuursstructuur. Als student ben je letterlijk en figuurlijk een beleidsmaker. Je wordt meegenomen in alle processen. Kortom helemaal de ideale praktijkervaring.

De functie is ter ondersteuning van het bestuur en de diverse jongeren die meer in de uitvoer zitten. Zij fungeren als jongerendirecteur. Jij bent dus de Jongerendirecteur Beleid. We zoeken niet iemand die alleen een mooi plan wil schrijven, integendeel. We zoeken graag ook in de praktijk meedoet, vanuit bestuurlijk en operationeel oogpunt.

Welk profiel past het beste?

Als jongerendirecteur ben je niet rouwig om ook in de belangstelling te staan, wat ook op een sierlijke wijze kan. Verder ben je ambitieus en gedreven. Als persoonlijkheid wil je juist met meerdere processen bezig zijn en ben je een mensen mens. Ook hou je van de nodige gezelligheid. Eigenwijsheid is ook een pré.

Onze dagelijkse bestuurder is een snelle denkende doener, dit moet je wel aanspreken en aanvullend op zijn. Verder moet je een klik voelen, het is een cliché maar wel zo waar. Allerlei opleidingen passen bij deze functie.

Wat is mooi als je dit extra meeneemt qua interesses, of te wel beleidsvlakken waar we in 2022 op actief zijn.

Kortom zoek je iets anders, met veel doorgroei mogelijkheden en zeer goede verdelingen die je op geen enkele andere stage zal vinden.

We werken door heel Nederland, kantoren hebben we zeker, maar doen ook veel aan het nieuwe werken. Of gewoon paar dagen Vlieland.

Onze begeleiding is zoals het beste bij je past. We hebben momenteel 8 staigairs van het MBO en we hebben in totaal als meer dan 75 studenten een stage kunnen aanbieden. Dus ervaring genoeg, het is gewoon ook hoe je juist niet op school/ uni het voorschrijft. We willen nogmaals benadrukken dat onze organisatie een informele setting heeft.

Als organisatie zijn we snelle denkers en doeners. We zijn in nieuwe format actief op meerdere deelonderwerpen. Het kunnen schakelen moet je echt leuk vinden. Anders wordt je bij ons echt niet gelukkig.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Hoe nu verder?

Reageer via de voorwaarden van dit platform. In de procedure wordt er eerst wat heen en weer gemaild, waar je ook een interesse lijst omvangt met projecten die we doen, dat je ook meer leren kennen waar echt je hart warmer van gaat kloppen.

Blijf je enthousiast krijg je een intake met een aantal jongeren van onze organisatie. Zij adviseren ons bestuur ook of je een toevoeging bent ook voor hen.

WelZoWijs is een platform gericht op ontwikkeling voor jong en oud. Ons motto is wat je niet op school leert. We hebben in 2022 een versterkt businessconcept mede bedacht door jongeren die jaren geleden al een keer stage liepen, en nu hun model in werking zien treden.

Onze huidige website zal niet geheel weergeven wat we allemaal doen. Dat willen we wel even meegeven.

WelZoWijs

Wij werken in 2022 onder een nieuwe eigenaar. Ook zijn we voor een deel actief met de naam het Praktijkfonds. Daardoor kun je op de website van welzowijs.nl niet heel vinden.
Let er dus op dat je in een organisatie stage gaat lopen waarop volop groei en innovatie plaats vindt. Weet waar je aan begint!

Wij ontwikkelen unieke concepten en trajecten die op een leuke manier mensen van alle leeftijden en achtergronden en organisaties bij elkaar brengen, om samen maatschappelijke waarde te realiseren. Zo creëren wij draagvlak voor duurzame verandering en sociale innovatie.

Bij WelZoWijs gaat het om:

Goed WELzijn in Nederland,

ZOrg voor iedereen,

En WIJSheid benutten.

We benutten samen de onbenutte kansen!

Wij nemen initiatief en gaan pragmatisch te werk. We spreken de taal van de ondernemer en combineren dit met de wereld van overheid, particulieren, onderwijs en alle overige doelgroepen die je je maar kunt inbeelden. Matchen is ons talent.

WelZoWijs is opgericht door ondernemers. Dit uit zich in de manier van werken, doen en het pioniersschap. We denken in kansen. We pakken door, niet morgen maar vandaag.
Snelheid en eenvoud.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022