Nu solliciteren

Uitdagende HBO afstudeerstage in de financiële sector €600,- vergoeding

Functie Stagiaire Finance
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Lienden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500 - 600
Salaris opmerking Een mooie vergoeding!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij zoekt nog een leuke, leerzame stageplek voor na de zomervakantie, waar je de garantie hebt op een vaste baan na afloop. Dan ben je bij dit bedrijf in Lienden aan het juiste adres! Leren, samenwerken, plezier maken én geld verdienen: dat wil jij! Maar eerst… in de zomer lekker uitwaaien in de zon op het strand!

Werkzaamheden

Als stagiaire snappen wij dat jij nog heel veel moet leren, daar is dan ook alle ruimte voor. Wij, als finance professionals, leiden jou op om ook zo’n professional te worden! Wij zoeken een stagiaire die na zijn/haar stageperiode bij ons komt werken, gezellig toch? Na een inwerkperiode ga jij zelf ook aan de slag, dan moet je denken aan onder andere:

Kortom: je bent de rechterhand van alle finance collega’s! Jij staat altijd in de startblokken om hen te helpen met hun werkzaamheden. Waarom? Omdat jij ALLES wilt leren van het vak om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Met jouw leergierige mentaliteit blaas jij iedereen om ver en vragen de klanten uiteindelijk naar jou!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022