Nu solliciteren

Uitdagende stageplek e-commerce bij …

Functie Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Vlaardingen
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij werken in een leuke en snelgroeiende start-up in de e-commerce wereld waarin je jezelf snel kan ontwikkelen? Heb jij een passie voor gaming en wil jij ervaring opdoen in marketing en communicatie en leren hoe de e-commerce wereld in elkaar zit achter de schermen? Woon je in de regio Rotterdam en zoek je een gave stageplek voor 4 tot 5 dagen per week (start- en einddatum in overleg)? Solliciteer dan nu!

###Wat ga je doen?### Je neemt een duik in de wereld van gaming en je gaat je all-round ontwikkelen binnen het team. Dat wil zeggen: ondersteuning van logistiek, inkoop, verkoop, klantenservice en marketing. Daarbij ga je ook aan de slag met onze social media kanalen (met meer dan 500.000 volgers). Denk aan het verbeteren van onze social media strategie, het maken en posten van content en het adverteren van artikelen op social media. Daarnaast denk jij mee hoe wij onze online campagnes kunnen inrichten en verbeteren. Samen kijken wij hoe we de verkopen online kunnen verhogen.

Je bent betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie. Je taken zijn veelzijdig en afwisselend, elke dag is anders. Je ondersteunt ons in de dagelijkse werkzaamheden en krijgt daarbij veel vrijheid om je eigen pad te kiezen. Hierbij krijg je ook de juiste 1 op 1 coaching. Zo ontwikkel jij op veel vlakken cruciale skills en leer je écht hoe het is om een eigen onderneming op te bouwen in e-commerce. Werken bij dit bedrijf is daarom dé ideale kickstart van je (ondernemende) carrière!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Consoleskins

Wie zijn wij? Consoleskins.nl is een webshop die gespecialiseerd is in het verkopen van gaming accessoires. Wij zijn een jong en dynamisch team en zetten ons elke dag opnieuw keihard in om een groot succes van onze webshop te maken. Sinds onze oprichting in 2014 hebben we maar één doel: klanten helpen met het customizen van hun spelcomputers. We bieden een breed assortiment aan met gaming accessoires en we hebben een focus op klanttevredenheid. Wij werken elke dag keihard om onze klanten blij te maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022