Nu solliciteren

Online marketing stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Online marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Online marketing stagiair(e)

Dit bedrijf heeft de dynamiek van een jong bedrijf, maar bezit tegelijkertijd de specialistische kennis en ervaring van een gevestigde onderneming. Met afdelingen voor Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, België, UK en Nederland kom je te werken in een internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als online marketing stagiair bij dit bedrijf houd je je vooral bezig met het optimaliseren van de Nederlandse webshop. We hebben webshops in meerdere talen en landen, die wij samen met het internationale marketing team iedere dag aan het verbeteren zijn.

Je gaat aan de slag met content, zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine adverteren (SEA) en email marketing. Dit geeft je naar je stageperiode een hele goede kans op een baan als online marketeer.

De afgelopen jaar zijn wij keihard internationaal gegroeid. Daar zijn we trots op. Voor de komende jaren is het onze ambitie om nog meer klanten te werven en internationaal te groeien. Kortom, onze ambitie is groot. Als online marketing stagiair deel je deze ambitie en draag je je steentje bij aan deze groei.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan vandaag nog per e-mail je cv en motivatie naar: hr@loopper.com

Loopper

Loopper is een e-commerce platform die zich specialiseert in het online verkopen van custom made producten/ relatiegeschenken. Het verhaal van Loopper begon in 2002 onder de naam Incentive Europe (IEPC), met de productie van USB-sticks en later custom made premiums. Inmiddels worden onze USB-sticks (en powerbanks) als relatiegeschenk in 8 verschillende Europese landen (NL, BE, UK, FR, SP, IT, DE, AUS) verkocht. Alle landen worden aangestuurd door native speakers vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Momenteel werken wij met 30 specialisten en wij verwachten snel te groeien naar 35 specialisten. Loopper is een internationaal bedrijf, wij werken met 9 verschillende nationaliteiten op ons kantoor in Amsterdam.

Voor de landen waar wij onze diensten aanbieden werken wij native speaking accountmanagers. Deze worden ondersteund door een aantal designers, marketeers, twee Chinese inkoopmanager en een sales director. Ons doel is om de komende jaren de omzet bij Loopper te verdriedubbelen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022