Nu solliciteren

Uitdagende allround marketing stage in de buurt van Nijmegen

Functie Allround marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2023
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn Quezy. Een SaaS bedrijf waar we social media marketing automatiseren, vergemakkelijken en professionaliseren. Quezy helpt bedrijven, van ZZP'ers, tot MKB'ers tot marketing bureaus om de social media kanalen van hunzelf of hun klanten gemakkelijk professioneel in te zetten. Dit doen we door onder andere een tool te bieden waarin je vooruit kan plannen, volledige analyses terug krijgt met de prestaties van je kanalen, handige features hebt om nog sneller en met minder kans op fouten je social media content te schrijven, en door geweldige Nederlandse support te bieden.

Werkzaamheden

Aangezien wij dus de hele dag bezig zijn met marketing, hebben wij een breed taken pakket en zit er zeker wat tussen wat jij ook leuk vindt. Je kan je eigen met 1 onderwerp bezig houden, met meerdere onderwerpen of na de helft van je stage iets anders proberen. Wij zijn net zo flexibel als onze tool, en jij dus ook.

Je kan je onder andere bezig houden met:

Jij gaat je onder andere bezighouden met het schrijven van content voor onze eigen social media tool Quezy. Zo ben jij in charge voor het verzinnen van vlotte teksten en gave visuals. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van blogs voor op website, maar ook aan korte teksten voor verschillende social mediakanalen.

Heb je nog andere ideeën waarmee jij onze klanten nog beter kan helpen? Kom maar op :)

Gewenste profiel

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, hardwerkende student die niet bang is voor een uitdaging. Het schrijven van goede teksten zit in je bloed. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Pinterest hebben geen geheimen voor jou en je kent deze socials zoals je broekzak! Ben jij in voor een uitdaging en herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ben jij de student die wij zoeken!

Wat bieden wij

Wij hebben een gezellig kantoor in Nijmegen. Je krijgt een eigen werkplek tot je beschikking. Je komt terecht in een jong, gezellig team met een goede muzieksmaak. Elke dag een potje Mario Kart voor de ontspanning, een rondje lopen om tot goede ideeën te komen en natuurlijk uitjes met het team voor de teamspirit.

Qubiqx

Wij zijn Qubiqx. Full service en toch persoonlijk. Tech-nerds maar down-to-earth. En allround zonder onze passie uit het oog te verliezen. We bouwen slimme en effectieve online oplossingen voor bedrijven die meer uit hun online business willen halen. Dat doen we onder andere met websites, webshops en webapplicaties. Maar ook met SEO, SEA, copywriting en conversieoptimalisatie. Een bijzonder full service-pakket met de toegankelijkheid van een kleine digital agency.

We zijn aantoonbaar betrouwbaar, snel en flexibel. We hebben ervaring met gevoelige data en kunnen er veilig mee werken, ook als ‘ie big is. We zijn realistisch proactief, wat betekent dat we met je meedenken, zonder je gouden bergen te beloven. En omdat we begrijpen dat je ons niet zomaar op onze mooie, blauwe ogen wil geloven, laten we onze cases en reviews liever voor ons spreken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023