Nu solliciteren

Uitdagende online marketing stage in Panningen

Functie Stagiair(e) Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Panningen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen bij een grootte E-commerce-speler in de Benelux, heb jij afiniteit met sport en zoek je een stage tijdens de komende stageperiode? Grijp dan nu je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiar(e) die bekent is met het schrijven van content en die onze marketingcommunicatiestrategie naar een hoger niveau kan tillen.

Kreeg jij bij het lezen van bovenstaande zin ook jeuk van alle spelfouten en denk je zelf een inleiding te kunnen schrijven die een stuk inspirerender is? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn je nieuwe collega's?

Als stagiair(e) online marketing ben je volledig lid van ons energieke online-marketingteam dat bestaat uit specialisten op het gebied van SEA en betaalde media, SEO en content, conversieoptimalisatie en Magento. Maar dat is nog niet alles, want door de platte organisatie heb je nauw contact met de andere afdelingen binnen dit bedrijf. Al vinden wij onze afdeling met veel ambitie, behulpzaamheid en een groot assortiment aan goede mopjes stiekem toch wel het leukst.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een gezellige werksfeer met jonge collega’s waarmee we op vrijdag vaker afsluiten met een kleine borrel.

Ben je enthousiast geworden over de stageplaats of wil je graag meer weten? Stuur dan je (opvallende en unieke) motivatie en CV naar Ted Wijnen via ted.wijnen@betersport.nl. Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor!

P.S.: We horen dan ook graag van je hoe jij de eerste alinea van deze vacaturetekst zou herschrijven!

Wij zijn erkend stagebedrijf. Elk half jaar verwelkomen wij weer (minimaal) twee studenten van Fontys of HAN. Meer dan 90% van onze HBO-stagiairs heeft de stageperiode bij Betersport afgesloten met een voldoende.

Betersport BV

Betersport is al meer dan 10 jaar dé specialist in fitness apparaten voor thuis. Het diverse assortiment bestaat uit vele cardio apparaten als loopbanden, crosstrainers en spinngfietsen maar ook uit crossfit en krachtsport materiaal.
Het Betersport team bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers, die iedere dag met een lach naar kantoor komen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022