Nu solliciteren

Office manager bij de leukste taal- en inburgeringsschool van Nederland

Functie Office manager
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het kan zomaar zijn dat je dit leest en denkt: ‘Ja, wel wat voor mij.’ Je wikt iets langer en beseft ineens dat je veel zin hebt in iets nieuws...??Wat later, krijg je het idee dat die frisse energie die je zoekt voor 2022 weleens bij NL’s de Baas zou kunnen liggen - want je denkt: ‘ze doen het wel leuk, lijken me best sympathiek.’??Nou, das goed gedacht! Dus pak je telefoon en bel of mail ons, dan komen we er heus wel uit;)

Werkzaamheden

Jij: een kei in het aanbrengen van structuur in een dynamische organisatie. Jij zorgt ervoor dat zaken beter worden vastgelegd op gebied van adminstratie. Je kan netjes werken en bent handig met zowel het office pakket als Google Drive. Als je ook nog goed bent in het maken van formules in excel / Google Sheets is dat een extra voordeel! Daarnaast kun je werken met Snelstart en vergelijkbare facturatie en administratiesystemen.

Wij: een dynamische taal- en inburgeringsschool, enthousiaste cursisten en een sympathiek team. Praat jezelf in dat sympathieke team via … of Sander Cramer …en word die Media- & Communicatieheld bij NL’s de Baas! We spreken je snel,??Team NL’s de Baas. PS: Startdatum en duur in overleg

Wat bieden wij

Nederlands de Baas

Onze missie is een bijdrage te leveren aan een maatschappij waarin mensen met verschillende achtergronden samenleven in harmonie, met respect en begrip voor elkaars verschillen maar verbonden in hun dagelijks leven waarin ze een gemeenschappelijke basis aan normen en waarden delen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022