Nu solliciteren

Uitdagende Concept & Design stage bij merkactivatiebureau van o.a. Miele, VodafoneZiggo & Staatsloterij

Functie Concept & Design
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking O.b.v. een fulltime overeenkomst
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Deze stage is vanaf september 2022 weer beschikbaar

Creatievelingen opgelet! Ben jij die ambitieuze vormgever met een sterk ontwikkeld gevoel voor conceptdenken? Dan willen we jou graag ontmoeten! Wij bieden namelijk de stageplek Concept & Design aan. Geïnteresseerd? Lees dan verder, want vanaf september 2022 zijn wij weer op zoek naar een nieuwe stagiair(e) en wie weet ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn…

Het gaat om een stageplek op de afdeling Concept & Design van dit bedrijf. Deze afdeling houdt zich bezig met veelzijdige projecten voor A-merken zoals VodafoneZiggo, Miele en BUMA Cultuur.

Wij hebben geen in-house grafische studio maar wij werken wél samen met professionele grafische bureaus; jij bent in de meeste gevallen degene die het contact met hen onderhoudt. Daarnaast ontwikkel je wel zelfstandig artwork en conceptpresentaties voor uiteenlopende (klant)projecten.

// dit bedrijf

We are fan makers! Met ons team van specialisten op het gebied van strategie, marketing, creatie en productie creëren we fans voor merken. Wij zijn bruggenbouwers tussen merken en entertainment.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Ben jij vanaf september 2022 voor (minimaal) 5 maanden op zoek naar een stageplek van 4 of 5 dagen per week? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@brandnewlive.nl met als onderwerp 'Stage Concept & Design’. Wij bieden een stagevergoeding van €250 per maand o.b.v. een fulltime overeenkomst.

Brand New Live B.V.

Brand New Live is hét entertainment marketingbureau. Met ons team van specialisten op het gebied van strategie, marketing, creatie en productie creëren we fans voor merken. Wij zijn bruggenbouwers tussen merk en entertainment. Als geen ander weten we dat deze elkaar versterken. Zelf vatten we ons werk in de vier disciplines waarmee we die ambitie waarmaken: Marketing & Strategie, Events, Merkactivaties en Sponsoring. Snelheid en kwaliteit kenmerken daarin onze gepassioneerde en creatieve manier van werken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022