Nu solliciteren

Stage Game Computer Bouwer beschikbaar!

Functie Game Computer Bouwer
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Sittard
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige computersystemen voor de Europese markt. Onze focus ligt voornamelijk op de consumentenmarkt. Onze kracht zit hem in onze uitstekend gebouwde budget, mid-range en high-end computersystemen, ons grote assortiment, gebruiksvriendelijke website en een uiterst behulpzame klantenservice.

Wij zijn een sterk groeiende onderneming met een fors stijgende afzet/omzet en zoeken enthousiaste medewerkers die bij ons op zeer korte termijn aan de slag willen gaan als:

FULL-TIME (38 UUR) Systeem Bouwer

Functieomschrijving

BOUWEN / OVERCLOCKEN / OPTIMALISEREN / REPAREREN

Je bouwt de systemen met perfectie voor onze klanten, daarnaast implementeer je de extra services waarvoor de klant heeft gekozen (overclocking, Windows optimalisatie, etc). Test de systemen grondig middels verschillende burn-in tests en benchmarks. Uiteraard zullen ook systemen retour komen door defecten of software issues, deze problemen ga jij analyseren en oplossen.

Werkzaamheden

Na een korte inwerkperiode heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Wat bieden wij

Je werkt mee in een startend maar snel groeiend bedrijf die op het punt staat van binnetreden in het MKB

Redux Gaming B.V.

Wie is Redux Gaming
Wij van Redux Gaming worden ontzettend enthousiast van gamen, of dat nou op de PC is of een andere console. Daarom hebben wij een aanbod geselecteerd waar we achterstaan; van Gaming Gear tot aan PC’s. Hierbij gaan we natuurlijk voor de beste samenstellingen van onze PC’s, waarbij je de beste kwaliteit mag verwachten tegen de beste prijs. Verder doen wij wat we zeggen, geen onzin en geen kleine lettertjes.

Ons streven is dat jij de perfecte PC vindt voor alle applicaties en games die jij wilt spelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze handige tools voor zowel gaming PC’s als PC’s voor content creators. Maar om helemaal zeker te weten welke pc de juiste voor jou is, kun je gebruik maken van onze live-chat waar onze specialisten je graag helpen met je keuze.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022