Nu solliciteren

Stageplek bij een ICT-Specialist

Functie Systeembeheerder/Servicedesk
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hazerswoude Dorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2023
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Interforce is een ICT-Specialist in Hazerswoude-Dorp. Wij leveren Cloudwerkplaatsen en daarbij alle IT-vragen die onze klanten hebben.

Heb jij interesse in de Cloud en wil jij graag meer leren over het beheer hiervan bij een bedrijf dat alles zelf doet? Solliciteer!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Word jij vrolijk van IT, denk jij in oplossingen en wil je graag leren? Solliciteer dan gewoon!

Interforce Networks BV

Interforce,

Interforce is dé cloud partner voor betrouwbare diensten voor bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen wij uw ICT vraagstukken. De wereld van dataopslag en beschikbaarheid in de cloud is soms ondoorgrondelijk. Interforce begrijpt dat ICT ten dienste moet staan van úw bedrijfsvoering en onderneming en maakt de afhandeling daarom transparant en inzichtelijk.

Wij bieden slimme geoptimaliseerde online diensten en de beste private cloud oplossingen. Met ons compleet pakket aan diensten zorgen we ervoor dat u niet afhankelijk bent van verschillende ICT-leveranciers.

Interforce verdiept zich in uw bedrijf en heeft oog voor details. Wij staan voor u klaar met de persoonlijke service en grote betrokkenheid van een kleinere onderneming. Maar met de slagkracht van een professioneel, volwassen en modern bedrijf.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023